Pofon_Slappy - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Pofon_Slappy - Switch Male
Pofon_Slappy
47 years old, Switch Male, 170 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest, BUDAPEST
Last login: 2016. 06. 29. 19:01
Registration time: 2016. 01. 24. 22:00
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
========================
SZEXUÁLIS BEÁLLÍTOTTSÁGOMRÓL
switch vagyok, erős lábfétissel
==========

DOMKÉNT

A Dom oldalamból kellő befektetéssel sokkal több kihozható. Ezt a képességemet nem ismerheti meg akárki, - a legtöbben nem is sejtik rólam - de aki igen, azzal ez nem ilyen laza játék. Ehhez bizalmasabb kapcsolat kell, mert az ezzel járó atyai gondoskodás felelősségét nagyon-nagyon komolyan veszem. De ha az megvan, abból bármi kisülhet, nyitott vagyok és fantáziám határtalan.
Én még a régimódi fajta Dom vagyok, aki még nem ezeken a gagyi műanyag szexshopos vackokon nőtt fel. Igazi bilincsem van, de nyilván nem hordom mindig magammal, ahogy a nádpálcámat sem, de szeretek spontán megoldani dolgokat. Ha sziklamászó rutinból tudja az ember megkötni, egy kendő vagy sál is megteszi bilincs helyett. A nadrágszíjam mindig rajtam van. Egy jobb fakanál minden háztartásban adódik. Egy forró villanykörte mindenhol akad. Az ember csak körülnéz, kicsit kreatívan használ dolgokat.
A szexuális alázásban mint mindenben, a játékosságot kedvelem.

==============

SUBKÉNT

A sub oldalamat frissen megismert hölgy is könnyedén kihozhatja belőlem. Pontosabban: van az a fajta nő, akinek elég csak a szemembe néznie, és már térdelek is.
A sub oldalam azonnal aktiválható, többnyire az tűnik az erősebbnek első ránézésre, vagyis sokkal nyilvánvalóbb. Simán el tudom képzelni hogy pld összeismerkedünk egy strandon, kb csak a keresztnevedet tudom, de már a talpadat masszírozom, és a végén játékból, huncutságból kapsz egy puszit is a lábadra. (Abból ugye egyből sejtenéd?)

A lábfétisem miatt tulajdonképpen mindent ide írhatnék, amit lábbal csinálni lehet. Ezek már önmagukban is mindig nyerők. Rugás-taposás; szőnyegnek meg lábkényelmi tárgyaknak használat; lábimádat minden formában és szerephelyzetben, stb. Talpnak akkor sem tudok ellenállni, ha nem kapok rá parancsot, sőt, dominának se kell lenni, - elég felpolcolni a meztelen lábad az asztalra, és "szórakozottan" megfeledkezni rólam, hogy becserkésszem, és elkezdjem kényeztetni...
Én az a fajta fétisiszta vagyok aki tényleg imádat tárgyává teszi a lábfejet, és nem lenne képes megszentségteleníteni, bemocskolni holmi saját használatra.

(A nickem elég beszédes, nem?) Verekedni nagyon is lehet, de az eszközök ebben is kissé lehangolnak. Eltávolítanak a másiktól. A közvetlen fizikai érintkezés a kézzel, a lábbal, a bünti miatt is, - az nagyon jó. Pofonok tehát jöhetnek, hálával fogadom. A meztelen lábbal büntizés, azaz rúgások, taposás, még jobban beindítanak.
Ha már testközelség, a popsi is kiváló. Lehet mindenféle célokból rám ülni, különösen az arcomra (főleg egy kis közelharc bunyó során "legyőzésem" ékes lezárásaképpen).

Spoken languages

English, German, Hungarian, Italian

Interests in BDSM

I would try

Boot fetish, Chains, Cross, Nippers, Piss, Stocks, Tickling, Tweak, Whipping bench

Maybe

Candle, Pain, Whip

Exciting

Ass licking, Bite, Collar, Domination, Foot worship, Humiliation, Massage, Slaps, Spanking