PlanB - Switch Male

3
All BDSM partners » Switches » PlanB - Switch Male
PlanB
31 years old, Switch Male, 183 cm, 83 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 06. 13. 07:20
Registration time: 2015. 05. 24. 12:23
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
fájdalom nélkül nem szeretek alázni. sőt. igazából az alázás csak kellemetlen melléktermék, az nagyjából semennyire nem izgat.

Tehát bevállalós srácot keresek.

Igazából egy olyan "köcsögre" van szükségem, akivel megbeszélem azt, hogy a szavamat adom: nem lesz maradandó sérülése, és végig állni fog a farka. Ezek neki elég biztosítékok arra, hogy minden rendben lesz, és ennyi kitétellel átadja magát nekem.

Átjön, odaadja a ruháit, bekötöm a szemét, és onnantól mondjuk jó pár órán keresztül csak az enyém az egész teste. Tabu nélkül. Annak ellenére teszi mindezt, hogy tudja, ez kurvára fog fájni neki. De ő mégis annyira sub, hogy neki csak az a fontos, hogy a mestere élvezze, és ezért mindent megtenne.

Lenne fojtogatás keményen, sokáig, kis szünetekkel. Sok elélvezés, és, pisi, hereszadi (minden formája, keményen), hasverés ököllel, seggnyalatás, öklözés, dugás. Minden. És addig, amíg én akarom.

Milyen legyél?

Vékony vagy sportos.
Max. 28 éves.
Szép farkú, nagy heréjű.
Szőrtelen/Borotvált testű

(a profilképen értelemszerűen nem én vagyok, de valamilyen fórumon szívesen küldök magamról képet. addig is... nézegesd a farkam az albumok között!:P)

Partner

Singles
Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Age: 18-32 year
Height: 165-185 cm
Weight: -80 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Chastity belt

Maybe

Anal sex (receive), Bite, Boot fetish, Breast torture, Candle, Closure, Cross, Electrosex, Foot worship, Humiliation, Nippers, Nipples, Other tools, Punishment, Stocks, Tweak

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breath controll, CBT, Chains, Dildos, Domination, Enema, Film, Fisting, Foiling, Gangbang, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Needle, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Sadism, Shit, Slaps, Spanking, Tickling, Vacuum, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, concerts, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Reading, Restaurant, Soccer, Theater

Music

Classical, Musical, Pop

Movies

Action, Crimi, documentary, Drama, Horror, Musical, Reality show, Sci-fi, Series, Sex/porn, Thriller, War

Books

Entertainment, Novel, Sport