Picilany - Switch Female

112
All BDSM partners » Switches » Picilany - Switch Female
Picilany
22 years old, Switch Female, 160 cm, 56 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 04. 18. 21:38
Registration time: 2016. 01. 30. 22:08
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 8.50 Point(s) (6 Rate)
Sziasztok!

30-as korosztályú magas, intelligens,határozott apukámat keresem, akire felnézhetek és tud kezelni,irányítani, akit nem tántorít el a gondolat, hogy a személyiségem nem fejlődött tovább egy gyerekénél és elkísérne az utamon , nevelne engem, mint egy igazi jó apuka, rám koncentrálva.
Nagyon magas (többször is kihangsúlyozom, nehogy elfelejtsd) apukát szeretnèk, semmi esetre se nőst, vagy gyerekest( nekem lenne lelkiismeretfurdalásom ), túl kutya/állatfant -pl.mondjuk3 kutyával(ilyen szintű állattartás már pótcselekvés,nekem legalábbis. Szeretném , hogy apunak lehyen rám ideje és figyelme)
Nem érdekelnek a 40-es bepunnyadt fiúk-akkor se, ha nincsenek bepunnyadva. Értelmezzétek úgy , hogy a magas(mondjuk 196cm), 34körüli férfiak a zsánereim. Korban én 22vagyok.(( De , ha belegondoltok igenis lehet apu 34, amennyiben én mondjuk 14 vagyok lélekben.Hát , hogy a viharba ne lehetne?!))

Fenekelés fétisem van ezen kívül. Imádom és szeretem BÜNTETÉSNEK kapni,-mert bár nyilván paradox , hogy annak pont nem kaphatom, de szeretnèk ezen már túllendülni... ha mindent túlfilozofálunk (pl a dom a sub subja blabla stb; hagyjuk már légyszi) lemaradunk a játékról és senkinek se lesz jó. Komolyan tiszta impotencia.

Ezen kívül szinte minden érdekel, de ha lehet Téged is főleg azok vonzzanak , mint engem, különben mi értelme lenne interneten időt vesztegetni ennek a leírásával?

Kedves te, aki látod , hogy nem felelsz meg az elvárásaimnak( engem ezért a szóért most biztos megköveznek-na meg mert miért ne? Mindenki dühös valamiért és ide jön lehiggadni gondolom ) :tanulj már meg olvasni és értelmezni!
Én se írok neked a 160cm emmel és 56 kgommal, ha a magas fogpiszkálókra buksz diplomával 30évesen.

Hogy legyen választási jogom és ne diszkrimináljanak ezért már csak azért is switchnek jelölöm magam és szintén switcheket keresek!
De fèlre értés ne essék. Nem emancipálom túl magam , nem vagyok feminista (anyagias dominák-10/9-,a maradék 1 inkább bizonytalan. De eskü, ha valaki értelmesen "leül" velem beszélgetni dominaként és nem tipikus sztereotíp megélhetési hiéna null tapasztalattal:anyut is keresek :D
Kimoshatná szappannal azt a mocskos számat. :) -szóval)
hímsovinisztákat(nagyon sok itteni "dom", de azok már inkább ösztönlények, null EQ-val és még annál is több felesleges EGOval-ebben is rám lehet cáfolni, szeretem a kakukktojásokat) is kerülném.
A nem kért véleménnyilvánítás előtt: csalódott vagyok ? igen. Megtört vagyok? Igen. Őszintén , kellemetlenkedve idesírok'? Igen! :D
De , ha apu switch, megteszem, amit szeretne. Ha apunak vannak mazo hajlamai igyekszem kielégíteni azokat.
Ha apu fetisiszta cross dresser SE zavar, mert feltétel nélkül szeretem és szolgálni akarom, amivel csak tőlem telik ,amennyiben apu apu és lehetőleg kedveli a popsimat büntetni stb. 1. Bekezdés.


K.

Partner

Singles
Switch Male

Age: 34-35 year
Height: 195-200 cm
Weight: 70-110 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Humiliation, Pain, Punishment, Spanking, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Aviation, Billiard, Chess, concerts, Cooking, Drawing, Fitness, Get to know, Movie, Opera, Party, Ping-pong, Play, Reading, Restaurant, Shopping, Swimming pool, Talking, TV, Winter sports

Music

Blue, Disco, Drum'n'bass, Electronic, Funky, Heavy metal, Hip-hop, House, Rap, Rock, Rock'n'roll, techno

Movies

Action, Anime, documentary, Drama, Horror, Romantical, Sci-fi, Tale, Thriller

Books

Novel, Novels