Peeet82 - Switch Male

1
All BDSM partners » Switches » Peeet82 - Switch Male
Peeet82
34 years old, Switch Male, 190 cm, 93 kg
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron, Győr
Last login: 2016. 05. 19. 14:05
Registration time: 2014. 02. 5. 14:49
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Izgalmas kaland szex közben a határokat feszegetni, vagy beavatni valakit a BDSM világába akár egy szimpla kikötözős játékkal. Ha a partner át tudja adni magát az újdonságnak egy új világ nyílhat meg előtte.

Szeretem a szexualitást, és szeretem az alá-fölé rendeltség érzését, ez egy olyan plusz töltetet ad a szeretkezésnek, amit szerintem nem lehet semmi mással pótolni. Szexualitásban a mélységet, szenvedélyt, tartalmat szeretem, keresem.
Hiszem, hogy ha az ember mindkét oldalt megéli, akkor még jobban rá tud érezni, hogy mi kell másiknak. Ezért szeretem, ha uralkodnak felettem és kihasználják a szenvedélytől izzó testem.
Ugyanakkor szeretem érezni a partnerem teljes kiszolgáltatottságát, mert ez ugyanolyan izgató, mint amikor engem használnak.

Elsősorban a BDSM erotikával túlfűtött része érdekel, így a nagy fájdalommal járó, illetve undorító dolgok nem vonzanak.

Nem vagyok független, viszont szívesen leveleznék hasonló érdeklődesű hölgyekkel, hogy kölcsönösen inspiráljuk egymást a minél izgalmasabb és változatosabb otthoni BDSM játékokra.

Peeet

Partner

Singles
Dominant Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 25-45 year
Height: 160- cm
Weight: 40-75 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Blindfolds, Breath controll, Chastity belt, Chinese ball, Cross, Cross-dressing, Dildos, Enema, Menstruation, Punishment, Stocks

Maybe

Mask, Masturbation, Piss, Shaving

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bondage, Chains, Collar, Domination, High heels, Latex, Leather, Lingerie, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Piercing, Prostate massage, Role playing, Stocking, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Computer, Fitness, Internet, Reading, Swimming pool

Music

Disco, Pop, techno

Movies

Action, Anime, Comedy, Sex/porn