Parducvadasz - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Parducvadasz - Switch Male
Viewed: 1383x
Parducvadasz
42 years old, Switch Bisex Male, 180 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 09. 06. 12:03
Registration time: 2012. 04. 13. 12:56
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 6
Párducvadász leírása

A párduc (Panthera pardus) a ragadozók családjába tartozó, macskaféle nő, esetleg férfi. A Párducvadász szorosan kapcsolódik a párduchoz, ő egy elviekben a vadászok családjába tartozó ragadozóféleség férfi, de természetbúvárok filmezték már préda szerepkörben is.

Előfordulása
Első sorban Budapest közigazgatási határai belül fordul elő, de alkalomszerűen ennek 300 kilométeres körzetében is fellelhető. További jellemző felbukkanási helyei az internet egyes, gyakran 18-as karikával limitált bugyrai, azonban szerencsére a virtualitás korlátozott és előbb vagy utóbb ragaszkodik a fizikai ismeretséghez is. Csetelni és levezelni nagyon szórakoztató számára, de a szocializáció alapja (bármi is legyen annak a célja illetve végkifejlete) mégiscsak a szemtől szembe megismerés.
Természetes élőhelyét nehéz meghatározni, hiszen a különböző helyszínekhez leginkább alkalmazkodott emlős: igényes éttermek, rock koncertek, zenés-táncos megmozdulások, mozik illetve hangulatos bárok mind potenciális élőhelyek számára, és akkor még a bdsm stúdiók félhomályosan dekadens zugairól nem is beszéltünk.

Alfajai
Alfajainak számát máig vitatják; a változatok megkülönböztetésében különösen a nyitott, igényes, jókedélyű és kissé perverz női párducok jeleskednek. A vélt és valós alfajok:
mezei menedzser (civilben, hétköznap)
rocker (sörök és tequailák után esti koncerteken)
hálás rabszolga (megbilincselve és térden állva)
úriember szerető (randik előt, közben és után, helyszíntől függetlenül)
latin táncos (nem vérprofi de ismer néhány trükköt)
enyhén szadista börtönőr (mikor az ő kezében van a póráz)
film- és könyvőrült rajongó (intellektuálisabb hangulatokban)
láb- és kézimádó fetisiszta (7/24-ben menthetetlenül imádja a szép női vágtagokat)

Megjelenése
Hím, testtömege 85–100 kg (átlagosan mintegy 90 kg). Magassága nagyjából 1,8m de hason fekve ugyanennyi a hosszúsága is. Sokszor katonásan rövid vagy kopasz a koponyája, továbbá szőrzete élőhelyétől függetlenül moderált. Hajnalban néha borostás, de minden reggel borotválkozik, a genitáliák környékén is előnyben részesíti a simaságot, háta csupasz, bár mellkason előfordulhat néhány nem túl hangsúlyos szőrszál.
Izomzata, tüdeje, szíve és persze a nyelve is kiválóan alkalmazkodott a zsákmány üldözéséhez illetve alkalom valamint szükség esetén kielégítéséhez: rövid távon képes levegővétel nélkül 60 másodpercen keresztül csókolgatni és nyalni. Szaglása és hallása egyaránt kitűnő: ha megfelelő a szél iránya, akár 20–30 méterről is megérzi a párduc illatát, és értékeli a személyiséghez illő kellemes parfümöket csakúgy, mint egy vonzó test természetességét. Látásának különösen a mozgást érzékelő funkciója kiváló: ringó csípők, elegánsan szaporázott magassarkú lábbelik illetve incselkedő ujjak hívógató mozdulataira instant reagál.

Táplálkozása
Bár szereti az ízléses salátákat is de sokkal inkább hús, és leginkább steak evő. Rendszeres kávéfogyasztó, de nem veti meg a finom söröket illetve szociális alkalmakkor a kissé erősebb italokat sem. Megfelelő környezetben bor és pezsgőfogyasztásra is rávehető.

Szaporodása
Szeret udvarolni és kifejezetten ügyes a bókok egymásra fűzésében, melynek adott esetben változékony (lásd alfajok) formában történő szexuáis jellegű viselkedés is lehet a vége. Az ezen jellegű tevékenységek fő belső motivációja részben ösztönös, részben pedig az élet élvezetének igénye hajtja melynek során fantáziák és gerjedelmek kielégítésre kerülhetnek. Ettől függetlenül azonban a szaporodási aktivitás nem alapfeltétele szocializációs törekvéseinek, a szexualitástól függetlenül is vonzák az érdekes és izgalmas személyiségek.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain Male, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch Male, Switch TV or TS

Age: 18-45 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Bite, Blindfolds, Candle, CBT, Dildos, Dirty talk, Foot worship, Humiliation, Massage, Mazochism, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Tickling

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, concerts, Dance, Internet, Movie, Party, Play, Reading, Restaurant, Science, Talking, Theater

Music

Blue, goth, Heavy metal, Jazz, Rock, Rock'n'roll

Movies

Adventure, Horror, Sci-fi, Sex/porn, Tale, Thriller

Books

Erotical, Esoteric, History, Novel, Scientific