Papillon - Uncertain Male

10
All BDSM partners » Unsure » Papillon - Uncertain Male
Papillon
36 years old, Uncertain Male, 190 cm, 89 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 15 hours ago
Registration time: 2016. 08. 15. 02:15
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Voltam már itt nagyon régen, akkor elegem lett a virtuális világból. Most ismételten itt vagyok, hátha most jobb lesz, nyitottan állok hozzá minden beszélgetéshez.

Egy olyan hölgy partnert keresek, akinél önmagam lehetek, nem kell társadalmi elvárások miatt visszafognom magam, ugyanezt tudom a másik félnek is nyújtani. Alapvető cél egy komoly kapcsolat kialakítása, de mivel ez szerintem nem itt fog létrejönni, így képes vagyok kompromisszumra, de nem alkalmit keresek, mivel a bdsm számomra a bizalomról, a másik ember megismeréséről szól. Beszélgetésünk is nem csak a bdsm-ről fog szólni, hanem, hogy megismerjelek, mint nő és mint ember.

Számomra a bdsm egy fontos fűszer, se több, se kevesebb, azaz én nem az igába hajtani próbálás és társai híve vagyok. Ez két intelligens ember játéka.

Számomra az a kellemes ismerkedés, beszélgetés, ami erőlködés nélkül magától megy, ahol mindkét fél veszi a fáradtságot és írnak egymásnak, érdeklődnek, ezt kérem, hogy vedd figyelembe, így ha ez nincsen, akkor udvariasan, de lezárom a beszélgetést.

Nem fogok képet küldeni, nem is kérek. Ha beszélgetünk és szimpatikusak vagyunk egymásnak, úgyis eljön a személyes találkozás alkalma, döntsön az, és nem azért írom ezt, mert púpos a hátam. A tradícionális ismerkedés híve vagyok, amennyire lehet.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 24-35 year
Height: 155-180 cm

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian