Painmaster - Dominant, Sadist/Dominant, Fetisist, Sadist Couple

All BDSM partners » Couples » Painmaster - Dominant, Sadist/Dominant, Fetisist, Sadist Couple
Viewed: 10499x
Painmaster
39 years old, Dominant, Sadist Female - 38 years old, Dominant, Fetisist, Sadist Male, 174 cm, 70 kg (Hetero)
Residency: Hungary, Budapest, kerület nélkül
Last login: 07. 06. 17:53
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
Mindenek előtt egy kis frissítés !
Nemrég beszereztünk pár új igen különleges játékszert is :
- Venus 2000 (Nem is gondolnák az emberek, hogy nem csak kéj okozásra jó :D )
- ET 312b elektro doboz ( lehet vele kellemesen is élvezni de inkább a keményebb beállításokat szeretjük használni)
Na kinek van kedve kipróbálni? :D


Üdvözlet minden Kedves idelátogatónak!
Igen bizony eljött a pillanat amikor a nem keresünk senkit felirat eltűnik és helyét a igen is keresünk egy 3. felet veszi át, a tudnivalókért pedig olvass tovább!
Szívesen beszélgetünk cserélünk tapasztalatot BDSM és egyéb témákban. Mi Dom/Domina páros vagyunk megfűszerezve egy jó adag szadista hajlammal, képzelőerővel. Szóval bizony egy keménykezű Dominával és szintén kemény de szadista hajlamokkal rendelkező Dommal találod magad szemben, persze ha elég bátornak érzed magad ahhoz, hogy jelentkezz nálunk szolgálatra.
Ha meg kéne határozni az arányt akkor mondjuk 60% szadó 40% Dom de persze ezt így elég nehéz meghatározni gyere és próbáld ki!
Jelen állások szerint a 3. fél aki velünk élheti át élete új fejezetét és kalandjait a félelem, megalázottság, fájdalom és engedelmesség jegyében a gyengébbik nem képviselőjéből lesz ki választva illetve még szóba jöhet shemale egyén mivel igen egzotikusnak és érdekesnek találjuk és rengeteg új lehetőség rejlik egy shemale 3. fél bevonásában. Ami fontos, hogy mazo/szolga beállítottságú legyél vagy ha nem vagy az de érdekel a dolog gyere majd mi átnevelünk!Az, hogy hogy bírod a fájdalmat az nem probléma lehet egészen kicsi a tűréshatárod ha kellőképpen megbízunk egymásban akkor biztosan együtt át tudunk lépni a határokon.Ötletekért nem kell a szomszédba mennünk annyi biztos ha kell a leghétköznapibb tárgyat is képesek vagyunk fenyítő eszközzé alakítani (na jó néha csak meg kell fogni és használni kell :D) ami még nem árthat a bi beállítottság sem de ha ez nem megy akkor nem árt ha megbarátkozol a kényszeríttet biszexualitással :D.
(na az aztán az nagyon jó móka hihi))
Ha felkeltettük érdeklődésed írj és a többi meg majd kialakul.

Még valami így a végére a galériánkban találhattok képeket a Sl (Second Life) kalandjainkról is, ahol szintén sok érdekes tapasztalattal lettünk gazdagabbak.


Szerintünk mindent leirtunk feljebb ha többre vagy kíváncsi írj és válaszolunk. De tudjátok mit azért írunk ide is egy kicsit.
Kár hogy csak egy fajta beállítottságot lehet választani de ez van akkor mi most kiegészítenénk.
Szóval ami fontos szeresd a fájdalmat, szeress szolgálni élvezd a kiszolgáltatottságot, mert nem tudhatod most mi fog történni lehet, hogy épp egy vessző csap le a melledre de az is lehet, hogy egy kéz lágyan megsimogat :D.
De ez csak egy nagyon kis gyengéd példa volt ennél csak durvább dolgok történhetnek meg veled is.
Szerintem nehéz lenne mindent leírni ezért a legegyszerűbb küldj egy levelet és beszélgessünk!

Partner

Singles
Mazochist Female, Mazochist Transvestite, Submissive Female, Submissive Transvestite

Couples
Mazochist Female - Mazochist Female, Mazochist Female - Submissive Female, Mazochist Transvestite - Mazochist Female, Mazochist Transvestite - Submissive Female, Submissive Female - Mazochist Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Transvestite - Mazochist Female, Submissive Transvestite - Submissive Female, Uncertain Female - Mazochist Female, Uncertain Female - Submissive Female, Uncertain Transvestite - Mazochist Female, Uncertain Transvestite - Submissive Female

Age: 18-45 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Boot fetish, Breath controll, Cross-dressing, Jeans, Piercing, Stocking, Transvestitism

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Film, Fisting, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Mask, Masturbation, Mazochism, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, Cooking, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Restaurant, Science, Shopping, Talking, Theater

Music

Acid, Alternative, Disco, Drum'n'bass, Folk, Gangsta rap, Heavy metal, Hip-hop, Jazz, Latin, Musical, Punk, Rap, Reggae

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, Drama, Family movie, Fantasy, Film noir, Historical, Horror, Sci-fi, Series, Sex/porn, Thriller

Books

Arts, Entertainment, Erotical, History, Journals/magazines, Novel, Novels, Scientific