Paho - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Paho - Switch Male
Paho
25 years old, Switch Male, 178 cm, 76 kg
Residency: Hungary, Budapest, Bp-közelében
Last login: 5 days ago
Registration time: 2013. 05. 24. 00:43
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Érdekel a bondage felizgat hogyha előttem van egy lány teljesen kiszolgaltatott helyzetben és forditott esetben is. Szeretnék boldogan élni egy lánnyal akit nem zavar ha felhivom ha meg akarom ölelni vagy csókolni.
Bemutatkozásom kiegészítve még annyit hogy a külso nem annyira számít mint a érzelmi oldal ha levelezésünk alatt jól kijovunk nem baj ha p175 centivel 60-70 kiló között vagy.
Keresem azt akivel boldogan élem majd az életem hátralévő részét és akit élete hátralévő részében minnél többször boldoggá tehetek és azért pont itt mert vannak ilyen hajlamaim és ha máshol találnám meg azt a valakit utána lehet pont ezért menne tönkre a kapcsolat mert vagy nem mondanám el és felörölne vagy elmondanám és akkor lehet azzal mindent elrontanék viszont ha valakit már eleve itt egy ilyen oldalon ismerek meg akkor azt gondolom kölcsönösen elfogadjuk tiszteljük és eleget teszünk szerelmünk kivánalmainak hiszen akkor leszünk igazán boldogok ha a partnerünet boldoggá tudjuk tenni.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-29 year
Height: 150-190 cm
Weight: 40-70 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian