PRossi - Dominant Male

2
All BDSM partners » Doms, Masters » PRossi - Dominant Male
PRossi
47 years old, Dominant Male, 180 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2012. 10. 03. 01:21
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Ahogy egyre inkább megismersz valakit, minden külső tulajdonsága apránként elhalványul. Már nem számít, milyen színű a haja, vagy hogy milyen magas - idővel sokkal inkább a lelkét figyeled, nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a másik ember belsőjébe szeretünk bele; a külseje után persze vágyakozhatunk, tetszhet nagyon a szeme vagy az izmos hasa, de ezeket csak a szemeddel szereted, nem a szíveddel! Mikor úgy igazán megismersz és megszeretsz valakit, minden külső hiányossága vagy hibája eltűnik. Ez a szeretet lényege - a tökéletlenségek mögött meglátni valakiben a szépséget.
Szóval lehetne így is, de engem ez hidegen hagy, én élvezni akarom a BDSM örömeit, és fejleszteni szeretném képességeimet.
Keresek olyan partnert aki levelezne, beszélgetne, akár tanulna- tanítana tőlem-engem.
Nem feltétlen testi kapcsolatot keresek, fontos a lélek rejtelmeinek feszegetése számomra, szívesen beszélgetek, cserélek tapasztalatot bárkivel.

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bondage, Breast torture, Chains, Chinese ball, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Feeding, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Nippers, Other tools, Piss, Punishment, Role playing, Spanking, Stocks, Vacuum, Vibrators, Whipping bench