Ozymandyas - Dominant Male

9
All BDSM partners » Doms, Masters » Ozymandyas - Dominant Male
Ozymandyas
32 years old, Dominant Male
Residency: Hungary, Csongrád
Last login: 18 hours ago
Registration time: 2016. 01. 09. 15:18
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Az EMBER vagyok. Aki szereti az életet, és élvezi annak minden percét. Aki mosolyog akkor is, ha úgy tűnhet, nincs rá oka. Aki képes örülni az apró dolgoknak, akit nem fertőztek meg a negatív tapasztalatok. Aki boldog, és keresi is minden porcikájával a boldogságot. Aki tud komoly, és végtelenül komolytalan is lenni. Aki nem vesztette el humorérzékét, még az utolsó percekben sem. Aki szürreális, néha szarkasztikus és iróniával telve képes szemlélni a körülötte lévő világot. Az ember, aki tudja, mit jelent tisztelni valamit, vagy valakit, és aki tudja, hogy a tisztelet egy érdem, és nem kiváltság. Az ember, aki túléli a szürke hétköznapokat, de alig várja, hogy valakivel együtt kitörhessen belőle, és hódolhasson annak, ami megtölti energiával.

Az EMBERT keresem, aki tudja, hogy mikor minek jött el az ideje. Aki képes felnőtt, érett emberként viselkedni, de ott lakozik benne a gyermeteg lélek, amit nem fél megélni. Az embert, aki humorérzékével képes feloszlatni a felhőket.

A FÉRFI vagyok. Aki nem azért kéri a martinit rázva, és nem keverve, mert legendákat olvasott, hanem azért, mert úgy véli, egy legendás, eltűnt kort testesít meg. Amikor a férfi még képes volt lerázni magáról a trend és a magazinok árnyalt, pénzhajhász szubjektivitását, és megmaradt annak, aminek megteremtették. A védelem, a gondoskodás, a bátorság és a hősiesség utolsó bástyájának. A whisky és a szivar kombinációja nem a romlottságot, hanem a boldog, feledésbe merült időket idézi. A Playboy, aki büszkén merül el a férfiak világába, amit nem a divat, hanem az elegancia teremtett meg. A Playboy, aki büszkén merül el a whisky mámorító ízébe, amit az élvezetekért, és nem az olcsó berúgásért kedvel. A Playboy, aki úgy véli, hogy a szivarfüst okozta szürkeség nem az unalmat jelenti, hanem a felfedezendő kalandot, ami a füst mögött rejlik. A Playboy, aki a nyakkendőt nem kényelmetlen, fojtó kelléknek, hanem szimbólumnak tekint. Egy olyan világ szimbólumaként, ahol a FÉRFI összeszedte minden erejét és bátorságát, hogy szembe menjen az őt érő külső nyomással, és nem hagyta befolyásolni magát. Megyek ezen az úton, mert szeretem. És nem térek le róla.

A NŐT keresem. Aki tudja, hogy a nőiesség a legnagyobb erénye. Aki szép akar lenni, csábító és ellenállhatatlan. De azt akarja, hogy ne ezért, vagy éppen ok nélkül szeressék. Aki keresi a kalandot és az izgalmat, akinek boldogsága valós, és a szemében látszik, nem csak a mosolyán.

A DOM vagyok. Aki következetes és tudja mit akar. Tudja mit vár el ettől a világtól, és a nőtől, akit a közelébe enged. Aki fantáziáját nem az álomvilágban, hanem az életben éli meg. Aki tudja, hogy vágyai és lelke elég sötét, beteges, de felvállalja, és büszkén kiáll azért, amiben hisz. Aki a kellékeket nem veti meg, de úgy érzi, azok csupán eszközök ahhoz, hogy kiteljesedjen a játék. A játék, amit komolyan vesz, és nem alkuszik meg. Aki nem kéri az alázatot, vagy a tiszteletet, hanem mindent megtesz annak érdekében, hogy elérje azt.

A SUBOT keresem. Aki a nőből képes átváltozni szajhává. Aki ráébredt már arra, hogy a láncok, melyeket magán hord csupán a társadalom által ráaggatott béklyók. Aki képes átadni magát, testét és lelkét egyszerre, mely örömmel és boldogsággal tölti el. A subot, aki vágyait és fantáziáit felvállalva lépked egy ösvényen, melyet mások veszélyesnek tartanak. Ő pedig felettébb izgalmasnak...

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Enema, Film, Fisting, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Basketball, concerts, Cooking, Fitness, Get to know, Movie, Playing music, Science, Soccer, Talking, Tennis, Theater

Music

Blue, Classical, Country, Drum'n'bass, Funky, Gangsta rap, Heavy metal, Hip-hop, Pop, Punk, Rock, Rock'n'roll, soul

Movies

Comedy, Film noir, Horror, Series, Sex/porn

Books

Economy/business, Entertainment, Erotical, Journals/magazines, Journey, Scientific, Sport