Overlord85 - Dominant Male

2
All BDSM partners » Doms, Masters » Overlord85 - Dominant Male
Overlord85
32 years old, Dominant Male, 184 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 04. 11. 01:27
Registration time: 2012. 06. 28. 20:59
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Üdv Minden idetévedőnek!
Fiatal, de tapasztalt domként keresek szubmisszív, mazo (a legjobb, ha mindkettő) hölgyet. 7 éves tapasztalat van mögöttem a bdsm témában, volt alkalmam gyakorolni az enyhébb és erősebb formáit is. Fontos megjegyezni, hogy olyan személyt keresek, aki nemcsak eszköznek, homokzsáknak lenne tekintve, komoly kapcsolatnak örülnék a legjobban ahol minkét fél megleli azt, amire vágyik és nem csak a 4 betű témakörében.
Persze tisztában vagyok vele, hogy ez egy szexpartner kereső portál és nem a barátkozáson van a hangsúly, de megfelelő szimpátia nélkül a szex sem tud működni, fontos, hogy a küllem mögött legyen egy-két közös pont, amire lehet építkezni, mert tartósabb kapcsolatban gondolkodom elsődlegesen.
Magamat jó humorú, kissé szarkasztikus tulajdonsággal rendelkező embernek tudnám leírni, aki racionalista világképpel rendelkezik, némi intelligenciával megtámogatva a pozitív tulajdonságok oldalát. Amiből annyi van, hogy itt most kár lenne részletezni. :-) Megfelelő kifinomultsággal is rendelkezem, (randin nem böfögöm el udvarlásképpen a hölgynek a Himnuszt, sajnos tanúja voltam egy ilyen esetnek, és ami talán a legszomorúbb, hogy az illető sikert aratott vele), az évek tapasztalatával a szexuális kultúrám sem visszafelé fejlődött, alkatomat sem mondanám nyeszlettnek, de nem is szteroidos vadkan, amolyan egészséges, enyhén sportosnak festeném le magam.
Hobbijaim: Nagyon szeretek olvasni, kint lenni néha a természetben, alkalmi szinten sportolok, jókat enni, kedvelem az állatokat.
Amennyiben úgy látod, hogy vágyaink/elképzeléseink egyeznek, nyugodtan keress meg, nem harapok. Nagyot. ;-)

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Boot fetish, Closure, Enema, Shaving

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, Hair pulling, Humiliation, Leather, Lingerie, Massage, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Photo shooting, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, concerts, Drawing, Internet, Play, Reading, Science, Talking

Music

Alternative, Classical, Electronic, goth, Heavy metal, Jazz, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Comedy, documentary, Fantasy, Historical, Horror, Sci-fi, Series, Sex/porn, War

Books

Arts, Erotical, History, Novel, Novels, Poems, Scientific