Obey - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » Obey - Submissive Male
Viewed: 5899x
Obey
38 years old, Submissive Hetero Male, 188 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Budapest, kerület nélkül
Last login: 01. 18. 13:26
Registration time: 2008. 12. 06. 19:50
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 2
Kedves adatlapomra látogató!

Megtaláltam az én csodálatos szerelmemet aki a párom és a Királynőm is egyben, így nem keresek kapcsolatot :)

Régi bemutatkozóm:

188 magas, kék szemű, sportosan elegáns ruhákat kedvelő, izmos testalkatú, rendszeresen mozgó, kommunikatív, főleg szubmisszív és fétish vágyakkal rendelkező hímnemű egyed vagyok. De rohadt nehéz eset! Én tuti nem mernék magammal kezdeni, ha én nem én lennék ;)

A BDSM világában most már talán 10 év után fogalmazhatok úgy, hogy tapasztalattal rendelkezem, amit köszönök az előző domináns, szubmisszív és switch hölgy partnereimnek, barátaimnak és ilyen jellegű párkapcsolataimnak. Szerencsére elég nyílt ember vagyok, könnyen szerzek barátokat és ismerkedem, így ebben a társaságban is megtaláltam a helyem.

Szeretem párkapcsolat keretein belül élvezni a DS nyújtotta örömöket. Számomra ez a két fajta kötődés összetartozik, így a tökéletes az, ha a szerelmem - a párom - az akivel néha fordítunk a nemek harcában :) Bdsm izgalmakkal tűzdelt párkapcsolat már több ízben megvalósult számomra, mindannyiszor sokáig tartott, jó volt, vége lett, és remélem hamarosan lesz új. Bár lehet nem is létezik kapcsolatban tökéletes bdsm, valami hiba mindig is volt, biztos én vagyok nagyon makacs. Vagy csak túl switch vagyok bevallani magamnak azt, hogy domináns vagyok subnak :) Igazából tudjátok a határok vékonyodni látszanak, ahogy egyre többet vagy jelen a bdsm világában és már nem is az számít, hogy hű de domina vagy szub legyen a nő... inkább csak különleges! Sokan úgy gondolják az örömszerzés ilyen formája beteges. Nos ha az előbbi nem is, de az tényleg az, hogy egy romantikus párkapcsolatot keresek ezen az oldalon :D

És még valami! Ha egy hölgy a szub vágyaim miatt, egyből kutyaként vagy alávaló senkiként kezel nem tudom hová tenni, és értékelni. Sőt igazából csak jókat mosolygok rajta, mert fogalma sincs hogyan kell megszerezni valakinél a tiszteletet és csak játszik egy betanult szerepet, vagy rosszabb esetben el is hiszi magáról, amit állít. Én egy férfias és a mindennapi életben domináns viselkedésű élőlény vagyok, akinek van egy nem hétköznapi vágya, egy másik oldala is, ami a szubmisszió. Majd ha beszélgettünk, és Te vagy az a valaki, akkor esetleg változhat a hozzáállás. Addig viszont ugyanolyan egyenlő ember vagyok én is mint Te, aki ezt olvasod ;) Tudom felháborító egy "szub" ilyen radikális kijelentésekkel, de egyrészt a szubmisszív kifejezés csak egy jelző az oldalon, ami minden embernél másképp mutatkozik meg, másrészt nekem nem is mindennapi hölgy kell... hanem egy olyan nőszemély, akinek nem csak tetszik - de fontos is - hogy a subja egy Férfi legyen és ne csak egy csúszó-mászó giliszta :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

És most az elképzelésekről :)

Amilyen nőhöz közeledni szeretnék:
Elsősorban legyen nyílt és vidám természet. Tudjon szeretni, és érezni. Nagyon fontos, hogy megtaláljuk a közös nevezőt, tudjunk beszélgetni, legyenek közös témáink és érzelmi intelligenciánk. Legyen fontos számára is az alakja. Telt, duci nővel sajnos egyáltalán nem tudok kapcsolatot elképzelni! A nőiesség az, ami nagyon meg tud fogni. Egy hölgy, aki imádja, hogy nőnek született, szereti hangsúlyozni nőiességét, tehát szereti a szoknyákat, tűsarkú cipőket, csini harisnyát (ez utóbbi különösen hangsúlyos fétisként van jelen nálam) és a lábfejét. És mindezeket szereti, ha én fétis szerűen imádom rajta. De nagyon fontos hogy mindezek mellett nem esik át a túloldalra, tehát nem közönségesen kurvás, hanem nagyon nőies. Tudom ez elég sok. Tudom kevesen vannak itt ilyenek. Tudom elmehetek a fenébe :) De! Ezek szükségesek nekem ahhoz, hogy komolyan gondoljam veled. És én komolyan akarom gondolni!

Amit elvárok, azt szeretném én is adni, tehát ugyanígy pontos elképzeléseim vannak magammal szemben. Folyamatosan építem az életem és a terveim, sikeres vagyok a munkámban, és egyedül élek Zuglóban. Szeretek kimozdulni itthonról, mozogni, edzeni, eljárni társaságba, szerencsére ebből nekem van bőven, és különböző szabadidős tevékenységek híve vagyok - mindent - ami egy kis plusz élményt és színt visz egy kapcsolatba... Ja igen, és szeretek főzni, kiválóan megy is ;) És tejszínhabot fújni az orrodra, ha nem figyelsz ;)

Mindezek mellett nem keresek görcsösen sem itt az oldalon, sem más környezetben, mert minden, aminek jönnie kell, az jön is, sürgetni nem érdemes és nincs is értelme. Azért vagyok itt, mert vannak nagyon kedves ismerőseim, akikkel tarom a kapcsolatot és sosem árt, ha kinyitunk még egy ajtót a lehetőségek házában... Egy biztos: Amit szeretnék meg is fogom kapni. Veled, vagy nélküled, csak ezt kell eldönteni ;)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Switch Female

Age: 24-32 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Ass licking, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Chastity belt, Collar, Film, Foot worship, High heels, Humiliation, Lingerie, Masturbation, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piss, Punishment, Slaps, Spanking, Stocking, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Chess, Computer, concerts, Cooking, Dance, Fitness, Internet, Movie, Museum, Reading, Talking

Music

Alternative, Disco, Drum'n'bass, Electronic, Goa, Heavy metal, House, Rock, Rock'n'roll

Movies

Sci-fi, Series, Thriller

Books

Novel