OXAM_S2 - Dominant/Submissive Couple

All BDSM partners » Couples » OXAM_S2 - Dominant/Submissive Couple
OXAM_S2
43 years old, Dominant Male, 182 cm, 80 kg - 35 years old, Submissive Female, 160 cm, 50 kg (Hetero)
Residency: Hungary, Budapest, II.
Last login: 2020. 11. 05. 01:15
Registration time: 2009. 12. 05. 18:46
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
1.§
Harmadikat keresünk, egy gátlástalan fiút vagy lányt, vagy egyszerre mindkettőt, vagy mindegyikből többet, szóval akár negyediket meg ötödiket is. De nem bonyolódok bele a létszámba, mert ez végül is most annyira nem fontos. Ezt, ha már alakul tisztázzuk.

A kisasszonnyal néhány hónapja szűrtük össze a levet. Átült a szomszéd asztaltól, hogy szeretne bemutatkozni, és hogy én is bemutatkozhatnék. Szépen fokozatosan mutatkozunk be azóta is egymásnak. Jól áll neki a nyakörv, a golyó a szájában és szépen tud hátrakötözött kézzel térdelni.
(Figyelem! explicit tartalom következik) Nem bánnám ha ketten tréningeznénk, én hátrakötözöm a kezeit, te kikötözöd a bokáját.
Nagyon szeret hátrakötött kézzel szopni, térdelve, oszlophoz kötözve.
Lányok és fiúk társaságát is keressük domináns szerepre. És szívesen látunk szub lányt is.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Fetisist Female, Fetisist Male, Submissive Female, Uncertain Female, Uncertain Male, Switch Female, Switch Male

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Uncertain Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female, Fetisist Female - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Fetisist Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Switch Female, Uncertain Female - Uncertain Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Switch Female

Age: 20-35 year

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Blindfolds, Bondage, Candle, Collar, Massage

Interests outside of BDSM

Leisure

Horseriding, Sailing, Theater