Norsa - Dominant Male

2
All BDSM partners » Doms, Masters » Norsa - Dominant Male
Norsa
47 years old, Dominant Male, 180 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2017. 12. 11. 12:51
Registration time: 2016. 01. 02. 00:07
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Egy olyan hölgy jelentkezésesét várom, aki valóban meg akar ismerkedni egy olyan férfival, aki jártas ebben a világban. Szeretnék egy olyan kapcsolatot, ahol a BDSM határait is lehet feszegetni, vagy a jó középúton haladva annak szépségeit élvezni. Nagy felelőssége van a Domnak ebben a felállásban, mert a szub lelkével és nem csak a testével kell foglalkoznia. Csak szub vagy enyhe mazo beállítottságú hölgyet keresek. Párkapcsolatban élek ezért a diszkréció adott és elvárt, kapcsolati státuszomon nem akarok változtatni. Egyetlen szolgát keresek, mert ha komolyan foglalkozok a teljes figyelmem az övé. Nem csatlakozom fiúkhoz és párokhoz sem. Hetero beállítottságú vagyok és ezen nem hiszem, hogy fogok változtatni.

V:2.0: Sajnos le kell írnom azt, hogy olyanok jelentkezését nem várom, akik azt sem tudják mi fán terem a szub fogalma. Hölgyeim, ha szubként jelentkeztek, az nem egyenlő egy kisebb erőszakos baszásnál. Legalább keressetek rá a neten hogy a fogalom mit takar.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Age: -45 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Enema, Fisting, Foiling, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Mask, Massage, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Prostate massage, Punishment, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

DIY, Sailing, Talking

Music

Blue, Classical, Disco, Funky, Jazz, Pop, Reggae, soul

Movies

Action, documentary, Historical, Sci-fi, Series, Western

Books

Adventure, Economy/business, History, Novel, Scientific