Norbert - Dominant Male

17
All BDSM partners » Doms, Masters » Norbert - Dominant Male
Norbert
31 years old, Dominant Male, 171 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest, bp
Last login: 09. 09. 19:00
Registration time: 2016. 05. 27. 22:30
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Tudatos, szenvedéllyel fűtött, önmagára és környezetére igényes férfiként keresem azon hölgy társaságát, aki olyan férfit keres vágyaihoz, kinek vad szexuális természetét értelem, érzelem és intelligencia hatja át. Aki mély tisztelettel kihozza a női test és lélek gyönyörét és biztonságban teret ad a határok, vágyak megismeréséhez.

Semmilyen mértékben nem hat át a végletekbe esés, a véres játékok vágya. Az én olvasatomban a BDSM világa valós értelmet feltételez, amely szexuális szabadságot és rendhagyó kielégülést ad. Azonban ez az élményvilág nem élvez máshol elsőbbséget csak itt. Nem szövi át életem minden percét, a hétköznapok megmaradnak hétköznapoknak.

Amit nálam biztos nem találsz, de máshol az oldalon belebotlasz:
- megjátszott attitűdök
- hitegetés
- zsákbamacska külső
- ki nem mondott szavak

Nincs ideálom, viszont ez nem jelenti azt, hogy bárkire bármilyen körülmények között a cerka írni kezd. És azt sem jelenti, ha írni kezdett, akkor szerelmes levél íródik. De egyébként is inkább rajzolni szeret.
Nincs semmi bonyolultság. Nyitott vagyok és kedves. Szabadon bármiről elbeszélgető és figyelmes. Tudatos és következetes. Felsegítő és hálás. Elszánt és motivált. Környezetét építő és határozott. Határait ismerő fairplay játékos, akit a kölcsönösség hajt.

Ha már rajz és netán színezni támadna kedved, nincs végtelen kapacitásom folyamatosan a listát figyelni, így lehet nem kerülsz a figyelmem központjába. Légy bátor, kezdeményezz, érzéssel harapok ;)


Egyetlen elvárásom
Miután megadtad számomra a lehetőséget, hogy elnyerjem bizalmadat, csak egy dolgot kell tenned. Nem akarok se többet, se kevesebbet adni. Add önmagadat, hogy meg tudjam mutatni melletted mire vagyok képes. Ehhez Te kellesz.

(I respect all women. Dominant females are welcome to play me for the dominance if they are ardent and brave enough to do so)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian