Nora37 - Dominant Female (Mistress)

24
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Nora37 - Dominant Female (Mistress)
Nora37  - Mistress Budapest XIV.
37 years old, Dominant Female, 165 cm, 59 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest XIV.
Last login: 2016. 05. 19. 15:50
Registration time: 2016. 03. 24. 06:53
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözöllek az oldalamon!

Kérlek figyelmesen olvasd el az adatlapom, így sok hasznos információhoz juthatsz.
Enyhe domina játékokat játszom. Illetve fetish masszázst.
Szeànszaim alkalmàval megismethetsz engem, és kreativításom. Ízig- vérig igazi érett nő vagyok, és ezt a játékaimba is érezhetővé teszem.
Szerepjáték se áll tőlem távol. Ezért bátran keress meg vágyaiddal. Amit kérlek vegyél figyelembe, nem vagyok egész nap az oldalon, így csak telefonon áll módomba válaszolni nektek. Levelezni sajnos nem fogok. Időpontot kijelzett számmal tudtok kérni. Kijelzetlen számról adok információt, de nem vezényelek le egy egész szeánszot. Tehát ne használjatok telefonos dominának. Csak komoly szándékkal hívjatok.
Fetish masszás: Fontos, hogy erre a masszázs fajtára nem lehet egy sablont ráhúzni. Mindenki a saját személyiségét viszi bele a programba. Így én is. Tartalmaz egy intenzív lingam masszázst, ami a program teljes idejét végigkiséri. Ezt egészítem ki játékaimmal, és a te esetleges fétis jellegű vágyaiddal. Bátran rám bízhatod magad, se nyomok, se fájdalom nem kiséri a programot, kivéve ha pont ez a kérésed.
Kicsit kiszolgáltatott helyzetbe hozlak, és azon leszek, hogy egy percig se unatkozz mégis relaxálj.
Ezt a programot, azoknak ajánlom, akik kikapcsolódásra vágynak.
Intenzív lingam masszázzsal kombinált orgazmus kontrollt alkalmazok. Ezzel is fokozva izgalmadat.

Az adatlap kitöltésénél, pontosan bejelölöm mi érdekel. Figyelmesen nézd át, mert pontosan azokra van nálam lehetőség, amit bejelölök, ez telefonon és személyesen sem fog változni, kérlek ezt tartsd tiszteletben. Klasszikus domina vagyok, ezért szexuális szolgáltatás a részemről nincs, illetve te se kènyesztethetsz.
Szolgáknak: Nem keresek cselédlányokat, se takarításra alanyokat. Tisztán tartom a környezetem, ha valaki mégis erre vágyna adózó formában természetesen megbeszélhetjük telefonon,
Páros szeánszot is vállalok, Dévával.

Szép Napot!

Contact information

The connection data of metariality profile appear only then, when he/she is a VIP member.

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Feeding, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Nipples, Other tools, Pain, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Restaurant