Night_Flash - Switch Male

36
All BDSM partners » Switches » Night_Flash - Switch Male
Night_Flash
33 years old, Switch Male, 178 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Zala, faluvége
Last login: 5 hours ago
Registration time: 2013. 03. 15. 10:18
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 7.23 Point(s) (39 Rate)
Üdvözöllek a dominaneveldében...

Valahol hülyének is kell lenni - inkább itt, mint az életben. De részemről át lehet lépni a sötét tükrön...és ezt gyakorlom is, rég óta.

Realista vagyok, és javíthatatlan álmodozó. Ezeknak összes vonzatával, és következményeivel egyszerre. Az égre vonyítok, de kárhoztatva vagyok a mocsokra. Nincs ebben semmilyen nagy flash, ez önmagában nem katarzis, és nem áhitat - pusztán egy olcsó magyarázata annak, hogy miért éhezem annyira az elérhetetlent. Mert a szubmisszivitás, az alázat, az önfeladás...érzelmileg, szexuálisan, és ami számomra a legnehezebb, szellemileg: az bizony elérhetetlen. Egy idea. Egy tudatállapot...egy koncept. Megszereztem már a valóságát, nem volt nehéz, csak magam adtam. És majdnem belepusztultam, kétszer is. Definitíve otthon vagyok, ahogy a pokolban, úgy a mennyben is. De legtöbbször megakadok félúton, valamelyik körben, a kettő között.

Legtöbbször unatkozom, és ne várd tőlem, hogy a szavakba öntsem a rejtélyt. Azt se tudom, mi az. De ha lemeztelenedhetek előtted, és ha ez a játék neked is többet jelent, akkor nos...mindketten közelebb kerülhetünk hozzá. Vagy legalább addig is, jól szórakozunk...feltéve, hogy.

Nincsenek már hatalmas agymenéseim, mert futottam már eleget a saját mókuskerekemben. Jobb dolgom híján. Ne okozz csalódást, és ne fárassz. Libidóm lényege nem a test, nem a lealjasodás, még csak nem is a feneked, hanem a szüntelen szenvelgés, vágyódás, reménykedés. De nem kell parázni...ha más nem, akkor ezután is, mint ahogy eddig: kielégítem magam a legjobb tudásom szerint. Olykor-olykor elájulok majdnem, mert akkorákat élvezek, hogy a feszüléstől levegőt se kapok. Ez a vallomás nem duma, nem kamu, és nem is vaker...fingod sincs, hogy egy olyan embernek, aki egyedül soha nem lesz teljes többé (ez nem komplexus, nem trauma, nem zavar, hanem a természetem) mennyire el kell zsibbasztania magát az ilyenhez. Még akkor is, ha igazából ez is csak egy fos...igazából már nem is hiányzik. De elég vastag anyag van már a bőröm alatt ahhoz, hogy ezt az egész kibaszottkurva fojtott poézist élvezzem, még így is.

Mert mindez csak ponyva, és itt a sarkon árulják, két forintért. De el ne hidd magadnak, hogy kétségbe vagyok esve...

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Switch Female, Switch TV or TS

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Blood, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Fire, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Knife, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench