Night_Flash - Switch, Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » Night_Flash - Switch, Submissive Male
Night_Flash
37 years old, Switch, Submissive Male, 178 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Zala
Last login: 23 hours ago
Registration time: 2013. 03. 15. 10:18
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 16
Mocskosul szexuális egy ember vagyok, de nem az a minden. A szexus és az ösztön természetes, hovatovább: alapvető. De van még millió érdekes, fontos, jó, vagy még jobb dolog is. Imádom a száguldást, a pezsgést, a haladást, engazsált tudok lenni mindenben és mindenkiben. Motiváció és megtisztulás érdekel, ha másért nem is, akkor azért, hogy lehessen újra mocskosnak lenni...

A testiség az (egyik) szeretetnyelvem. És valójában switch vagyok...de a szub oldal erősebb. Erre szükségem van ahhoz, hogy férfi tudjak lenni. Hogy egyáltalán a farkam felálljon. Hogy a világ egy szín, egysík, egydimenzió helyett színes, szagos, ízes legyen, térrel és mélységgel. Egy elbaszott dzsinn a palackban, még az sem vagyok a szubságom nélkül. Semmi vagyok.

De amikor vagyok...megértem azokat, akiknek nem kell switch. Minden hatalmat neked adok, és amikor azthinnéd, a kedvenced már a világ utolsó napján is a lábadnál feküdne, akkor egyszercsak felkel. És van, aki elmegy, mint elbaszott cowboy a naplementébe (vagy annak karikatúrája), hát én inkább a hátad mögé mennék...meg a bőröd alá. Csóvált farok, lihegő nyelv, és vadász ösztön. Még az is lehet, hogy új játékot hoznék haza...

De inkább te bánj velem kegyes kegyetlenséggel, minthogy egy sikátorban harapdáljanak össze. Kérlek. Könyörgöm...hihetnéd, hogy csak szép szavaknak pojácája vagyok, de nem tudod, hogy nehéz kimondanom őket. Pont olyan erős a félelem, mint az izgalom lenne, amivel a szemedbe néznék.

És nektek bazmeg, akik csak kivagyi beavatottságból, egy kisiparos lelkesedésével, vagy egy karrierista érinthetetlenségével űzítek mindezt: ez nem utazás bazdmeg. Mint egy elcseszett turista trip Keletre, a sivatagba, vagy egy berlini fétisklubba. Nem is csak szex. Mindebben benne van az élet, kicsiben. És néha annak groteszk karikatúrája...kicsiben. De az enyém igaz történet! (Doktor Gonzó szavaival élve)

És igen. Nekem is van miért szégyellnem magam. Vállalom. Írnám, hogy azért, mert faszságokra basztam el az időm. Az energiáim. Foglalkozhattam volna azok helyett akár pont veled is. Azért, mert magamat húztam bele a szarba...azért, mert a pokolra vezető út jó szándékkal, vagy legalábbis: annak gondolttal van kikövezve. Ez nem önigazolás. Van, ami védhetetlen. Van, ami még az ördögnek is sok.

Ha szimpla partnerkeresőzni akarnék (vagy baszni), akkor most a Tinderre írnék. Vagy a Grindr-re. Vagy a legközelebbi hitbuzgalmi klubra...bárhova, de ide nem :)

Nem a vágyak használnak engem, hanem én uralkodom a vágyaim felett. Engedem vagy épp megfordítom őket, átadom magam nekik, vagy hagyom, hogy égjenek. Kegyetlen relevánsak, és fontosak. Az altestemtől a fejem búbjáig remegek tőlük, de jelentenek valamit. Ha mást nem is, akkor azt a 2%ot ez is biztosan, amivel a kibebaszott humán DNS különbözik a bonobó majométól.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Switch Female, Switch Male, Switch TV or TS

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Blood, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirt, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Fire, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Knife, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench