Nevelnivalo - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » Nevelnivalo - Submissive Male
Nevelnivalo
26 years old, Submissive Male
Residency: Hungary, Veszprém
Last login: 01. 27. 19:45
Registration time: 2015. 06. 12. 21:53
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
24 éves fenekelést kedvelő szub/mazo srác vagyok. Ilyen témában keresem párom egy független hölgy személyében 20- 40 éves kor között tartós kapcsolat céljából. A felső korhatár azért ekkora,mert szerintem 2 ember egymásra találása nem korfüggő. Már régóta vágyom rá hogy megtaláljam azt a domináns hölgyet akitől végre megkaphatnám jól megérdemelt büntetéseim/fenyítéseim. Gyakran fantáziálok hölgyek álltali elfenekelésemről és arról,hogy kapok egy kemény fegyelmi büntetést. Talán azért,mert kiskoromban nem volt benne részem. Az 1-3 hétig tartó és a komoly húrkás,véres nyomokat is bevállalom. Szeretném ha térden áthajolva,hason fekve,széken/asztalon/ágyon áthajolva,lehajolva terpeszben kezek a térden,ágyon fekve lábak felemelve a mellkasig,asztalhoz/ágyhoz vagy bármihez szorosan lekötözve is elfenekelne. Pálcával,övvel,paskolóval,hajkefével,papoccsal stb. Nagyon izgatnak a válktozatos eszkőzök,módszerek. Különösen a különböző fenyítő eszközök izgatnak: vesszők,nádpálcák,ostorok,korbácsok,lovaglópálcák,szíjak,övek és egyéb eszközök deres,kaloda,fenyítőpad,kötelek. Természetesen a felsorolásból sokféle eszköz és módszer kimaradt. Persze lehet,hogy jajgatnék,sírva könyörögnék közben de akkor is megkapnám! Olyan alapvetően kedves,ám oktatási,nevelési gyakorlatában a jó alapos popsi elverést szükségesnek és jótékony hatásúnak tartó Tanárnőmet keresem aki hajlandó lenne egy huszas éveiben járó srácot a kisdiákjának tekinteni és azt az adagot is élvezettel bepótolná diákja meztelen fenekén amit az otthon nem kapott meg. Sok-sok fantáziálásom után,megérdemelném ha a valóságban is egy olyan Tanárnő elé kerülnék kiszolgáltatva,védekezés képtelen csupasz popsival aki bizony az esetleges tiltakozásom ellenére is megismertetné velem milyen érzés amikor szép vörösre,húrkássá változik a popsim és nem tehetek ellene semmit. Szeretnék sok kemény könnyes büntetést kapni. Komoly,párkapcsolaton belül szeretném megélni. Lehet szex is benne vagy szerepjáték de anélkül is benne vagyok. Filmezni,is lehet közben. Jó lenne ha párkapcsolaton belül tudnám megélni.

Ami felizgat:
Szeretem ha leszídnekés azt mondják rossz voltam.
Szeretem ha elkűldenek az elfenekelést szolgáló eszközért.
Szeretem ha megparancsolják,hogy toljam le a nadrágot vagy vetkőzzek le.
Szeretem ha megparancsolják,hogy vegyem fel a büntető pózt.
Szeretem ha meglepnek és elvenekelnek minden figyelmeztetés nélkűl.

Kedvenc eszközeim:
Kéz,nádpálca,lovaglópálca,hajkefe,papocs,öv,fakanál,paskoló.

Kedvenc pozícióim:

Térden áthajolva,lehajolva terpeszben kezek a térden,asztalon/széken/ágyon áthajolva,asztalhoz/ágyhoz kötözve,arcon fekve,ágyon felve lábak a mellkasomig felemelve,állva,négykézláb.

Szeretem ha büntetéskor tiltakozásnak vagy felesleges könyörgésnek nincs helye mert az további súlyosbításokat vonna maga után és ha megpróbálnám megállítani az extra 50 ütéshez vezet.

Sajnos még nincs aki neveljen,büntessen pedig vágyom rá,szükségem van rá . Ezért kérek minden domináns nőt,úrnőt aki vállalná az írjon,hogy végre elkezdődhessen a nevelésem,büntetésem.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Switch Female, Switch TV or TS

Age: 18-40 year
Height: 150-180 cm
Weight: 45-130 kg

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Cross-dressing, Fire, Foot worship, Jeans, Knife, Milking, Pens, Transvestitism

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Blood, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Diaper, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Fisting, Foiling, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Cleaning, Computer, DIY, Drawing, Get to know, Internet, Movie, Ping-pong, Reading, Soccer, Talking, TV

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, Family movie, Fantasy, Historical, Horror, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale, Thriller, War