Nemeben - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Nemeben - Dominant Male
Nemeben
21 years old, Dominant Male, 183 cm, 68 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 09. 15. 22:37
Registration time: 2015. 02. 09. 18:19
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szubmisszív lányt keresek, aki nap mint nap csak tengődik, és keresi annak módját, hogy kiélhesse mélyen és forrón izzó vágyait. Egy korábbi komoly kapcsolatom során szereztem tapasztalatot, szóval érzelmi és gyakorlati szempontból is képben vagyok, de persze ha megismersz majd eldöntöd, hogy valóban így van-e. Bizalom, biztonság, szenvedély.

Atletikus alkattal és vad fantáziával vagyok megáldva. Építészmérnök hallgató vagyok a BME-n, pörög az élet, gitározok és olvasok, stb stb.

Szubmisszív lányon erőskezűen gyakorolt hatalom, aminek csak az előre lefektetett játékszabályok szabnak áttörhetetlen határt.

Elsőként nem foglak megverni... vagy leszopatni... nem... elsőként addig fűtöm a lelked, amíg alá nem veted magad... először el kell hinned, hogy most, ezen az éjszakán, a szajhám leszel... végigfut az agyadon, hogy mi vár rád... semmi... nem tudod hogy mi vár rád... csak azt tudod, hogy mi várhat... csak a vágyaidra tudsz gondolni... kiráz a hideg... félsz... mint eddig mindig... de olyan jól esik ahogy a kezem a nyakad fogja... rájössz, hogy az én szajhám akarsz lenni... nem tudod ki vagyok igazán... hogy mit is akarok... hogy miért akarom... de te sem tudod, hogy miért akarod... csak azt, hogy kell neked... ahogy nekem is... izgulsz... vajon az a kéz ami a torkod szorítja... az minden más vágyad teljesíteni tudja?... reméled... de csak egyet kérlek... csak egyet... kérlek... aláveted magad... rájöttél, hogy odaadtad magad nekem... és ezt tudom... a másik kéz vetkőztet... tépi a hajad... fogdos... tudom, hogy az enyém vagy... nem tudsz ellenállni... még mindig félsz... izgulsz... egyre kevesebb rajtad a ruha... van amit te vettél le... parancsra... fel sem tűnt, csak engedelmeskedtél... nem tudod mi történik a lelkeddel... sok sok érzés egyszerre kavarog benned... fájdalom... kaptál egyet a fenekedre... már akarod a következőt... és még mennyi mindent... akarsz... nem akarhatsz... csak kérhetsz... az a kéz ami a torkod szorítja... még mindig nem engedett el... az enyém... az Urad keze... és tetszik neked... jólesik... érzed, hogy olyan kezekben vagy, amik veled úgy fognak bánni, mint más még soha... félsz... jólesik... szabad lettél, vagy, leszel... a kurvám vagy...

Amiket a legjobban élvezek: szopatás, fenekelés eszközzel vagy kézzel, légzés- és szigorú orgazmuskontroll, anál szex és alázás. A jókislányoknak jutalomként kinyalom a punciját, elkeserítően kevesen érdemelték ki eddig... de te talán képes leszel lenyűgözni ;)

Partner

Singles
Submissive Female

Age: 18-30 year
Height: 150-180 cm
Weight: 45-60 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Breast torture, Closure, Foot worship, Masturbation, Piss, Role playing

Exciting

24/7, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Collar, Dirty talk, Domination, Hair pulling, Humiliation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Public sex, Punishment, Slaps, Spanking, Stocking, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Car racing, DIY, Drawing, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Party, Playing music, Reading, Talking

Music

Blue, Disco, Hip-hop, House, Jazz, Pop, Rap, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Comedy, Crimi, Drama, Historical, Series, Sex/porn, Thriller, War

Books

Economy/business, Entertainment, History, Religion, Scientific