Nagymacska - Switch Male

7
All BDSM partners » Switches » Nagymacska - Switch Male
Nagymacska
37 years old, Switch Male, 192 cm, 86 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 08. 23. 13:49
Registration time: 2013. 05. 10. 03:08
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
A normál társkeresők prüd, álszent és sekélyes társaságában csalódva jöttem ide, bár még nem tudom, itt több esélyem lesz-e a sok szén közt megtalálni azt a gyémántot, akiért oly sok hegyet bontottam földig. Bár nem vagyok sem kimondottan szado, sem kimondottan mazo alkat, azt tudom, hogy mindkét irányban erősebbek a kitéréseim és intenzívebbek a fantáziáim az átlagnál.

Nőt keresek, valódi nőt. Akivel el lehet menni kirándulni, biciklizni, vagy aki kijön hajnal 2 -kor sétálni, ha épp ahhoz van kedvünk. Aki meg meri mondani a véleményét akkor is, ha az nekem nem tetszik, és aki nem rokkan bele, ha néha én is elmondom az enyémet. Emellett nem árt, ha van benne egy jó adag hedonizmus. Ez fontos. Ha nem viseli jól a hosszú és érzéki masszírozást, és ha unja az akár órákig tartó, kifinomult pettinget, nem én leszek az embere. A természet- és állatszeretet fontos szempont. A dohányzás és egyéb káros szenvedélyek eléggé zavarnak, ha nem is feltétlenül kizáró okok. A többi csak élőben derül ki, azokat itt nem érdemes kitárgyalni.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 22-45 year
Height: 165-190 cm
Weight: 50-80 kg

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests outside of BDSM

Leisure

Aviation, Computer, Cooking, DIY, Science

Music

Classical, Electronic, Goa

Movies

Anime, documentary, Drama, Sci-fi, Thriller

Books

Albums, Scientific