Mute - Dominant Male

2
All BDSM partners » Doms, Masters » Mute - Dominant Male
Mute
24 years old, Dominant Male, 180 cm, 81 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 4 days ago
Registration time: 2015. 09. 17. 13:52
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözlöm,

Amik a legjobban érdekelnek ebben a világban az a kultúrális elemek, a rope bondage, a nevelés és az átlényegülés. Ezeket egyszerűen mint tudatos ember értékelem, hisz történelmünk része volt és része lesz, ezért szeretném tovább folytatni az egyetemes művészet ezen ágát. Mert komolyan kérdem. Egy, az emberi testet megfogó kötélcsoda, mely az idomokat domborítja, feszíti, megláncolja s ráadásnak ez a mű él, meleg és érzésekkel teli. Nem csodálatos? Mit meg nem adna pár szobrász vagy festő ha ennyi elevenséget lophatna bele egy egy alkotásába. Eképpen igazán leleményesnek és ironikusan hat nekem, hisz ebből áll a művészet maga, hogy a csodálatost kutatjuk s végül rájövünk, hogy mi voltunk végig a legkáprázatosabbak. De természetesen mi ennél tovább haladunk és megfestjük magát az időt s teret egyszerre! Ékesen csengő nevetéssel, egy egy elfojtott vagy kiengedett sikollyal. Ezért vagyok itt, hogy mindezt az én kezeim közt alkossam meg.

Ezeknek javát intelligensen és segítőkészen nyújtani is tudom. Testi, lelki fittséget jó erénynek tartom és teszek érte én is. Partnerkapcsolatban az őszinteség és az odaadás mellett a diszkréciót gondolom kritikusan fontosnak.

Ha nem tudok válaszolni azonnal a mélyen tisztelt nagyérdemű egy egy levelére az bizony azt jelenti, hogy az élet más részein van rám szükség. Kérem ne keseredjen el, mindenképp válaszolok valamilyen formában a prudens levelekre.

Már volt egy fiókom, de azt egyszerűen telespamolták hülyeségekkel, kéretik ezt nem megismételni.

Köszönöm, további kellemes napot kívánok.
A Néma

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7

Maybe

Chinese ball, Vibrators

Exciting

Anal plays, Bondage, Chastity belt, Closure, Collar, Domination, Hair pulling, Humiliation, Piercing, Spanking, Tickling, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Chess, DIY, Museum, Ping-pong, Reading, Sailing, Talking, Theater

Music

Blue, Classical, Heavy metal, Jazz, Rock

Movies

Adventure, Anime, Crimi, Fantasy, Historical, Horror, Sci-fi, Thriller, War

Books

Arts, Gastronomy, History, Novel, Novels, Scientific