MrME - Dominant Male

6
All BDSM partners » Doms, Masters » MrME - Dominant Male
MrME
25 years old, Dominant Male, 180 cm, 78 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 10 hours ago
Registration time: 2013. 05. 01. 11:58
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Szia!

Módfelett válogatós vagyok, rám de facto igaz, hogy nem bújok össze akárkivel. Bizonytalannak állítottam be magamnak az oldalon, leginkább azért, mert az egyes kategóriák értelmezése egészen szabályozatlanul elszabadult ezen az oldalon, ami sokszor humor kategóriába csap át. A bdsm a legkevésbé sem játszik szerepet a mindennapi életemben. Az életben férfi vagyok, rendkívül határozott és céltudatos. Megjegyezném, hogy számomra az intelligencia is nagyon fontos, amely mértéke természetesen nem hozható összefüggésbe a meglévő diplomák számával. Amúgy diplomás vagyok.

Ha valakiben látok perspektívát, akkor írok Neki levelet megismerkedés céljából, utána pedig majd eldől, hogy hogyan tovább.

Az egyalkalmas partnerek nem érdekelnek. Ennek az a praktikus oka, hogy nem szokásom 1. randin az ágyban kikötni, ehhez az intimitáshoz többre van szükség, mint a testi vonzalom.
Az itt-tartózkodásom optimális végkifejlete az lenne, ha találnék egy olyan partnert, akivel lehetőség van egy komolyabb, hosszútávú párkapcsolat kialakítására, amely kapcsolat tarkítva lenne kéjes játszmákkal, érzéki fájdalommal és bármivel, amit 2 kreatív ember megvalósítani képes és akar.

Nem rám vall, hogy interneten ismerkedjek, azonban könnyen belátható, hogy egy olyan partnert, akire én vágyom, nem egyszerű a való életben találni - itt sem az.

NEM dohányzom.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 20-38 year
Height: -180 cm

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Enema, Foiling, Leather, Mazochism, Punishment, Rubber, Stocks

Maybe

Breath controll

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, Chains, Collar, Dirty talk, Domination, Film, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Lingerie, Mask, Massage, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Prostate massage, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Tweak, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Chess, concerts, Dance, Party, Reading, Science, Swimming pool, Talking

Music

Blue, Classical, Hip-hop, Pop, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Comedy, Horror, Series, Thriller

Books

Arts, History, Poems, Scientific