Moloch - Switch Male

7
All BDSM partners » Switches » Moloch - Switch Male
Moloch
34 years old, Switch Male, 184 cm, 74 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2015. 12. 07. 22:35
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kétfajta lány / nő érdekel. Az egyik a lány, a másik a nő. A lányt be kell törni, és meg kell tanítani, hogy hol a helye. Pl. nyakörvben a póráz végén, esetleg az ágyon pucsítva, miközben a büntető eszközök között válogatok, a térdemen hasalva visítva, stb. Ellenállásra, ellenkezésre van mód, csak éppenséggel az ilyesmi következményekkel jár.

A nő esetében viszont már nem csak megengedett, hanem kifejezetten el is várt a kreativitás, az önálló ízlés és akarat is. Aki pedig képes erre, az már akár rendelkezhet is velem. Ez persze nem jelenti azt, hogy a fenti szcenáriók vele ne fordulhatnának elő. Ezen a szinten már minden a hangulat és a kedv kérdése.

Hogy párkapcsolat, tartós, vagy alkalmi viszony? Én inkább úgy fogalmaznék: mindenképp tartalmas viszonyt keresek, nem gyors és szimpla kielégülést. Akár egy alkalom is lehet tartalmas, ha minden kerek. Ez persze ritka. Ami a legjobban vonzana jelenleg, az egy 24/7-es (esetleg mínusz iskola/egyetem) szolgalány.

Alapvetően szívélyes típus vagyok, szeretek adni. Nem csak verést, hanem kedvességet is. Nálam a kettő szorosan egymáshoz tartozik. Humorérzékem nincs, kivéve, ha részeg vagyok. (Ha egynél több ember társaságában vagyok, igyekszem ennek megfelelően cselekedni.) Illetve, a szórakozást értékelem józanul is, de ilyenkor általában a mások szenvedése az, ami felderít és szórakoztat.

A vágyaimhoz szükséges alapvető infrastruktúra és adottságok a rendelkezésemre állnak.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: -40 year
Weight: -69 kg

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Chastity belt, Collar, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Foot worship, Hair pulling, High heels, Latex, Leather, Lingerie, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Photo shooting, Piercing, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Fitness, Restaurant, Soccer, Theater

Music

Alternative, Classical, Electronic, goth, Heavy metal, Punk, Rock

Movies

Drama, Fantasy, Film noir, Historical, Horror, Sci-fi, Series, Thriller, War

Books

Arts, History, Novel, Religion, Scientific