Molli - Switch Female

33
All BDSM partners » Switches » Molli - Switch Female
Molli
43 years old, Switch Female, 170 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Baranya
Last login: 3 days ago
Registration time: 2016. 09. 02. 19:13
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Nagy reményekkel regisztrálok és bízom benne, hogy mielőbb megtalálom azt a férfit aki az elképzeléseimnek megfelel. Tökéletes sub játszótársam már megtaláltam, most domináns urak közt keresgélek. Alázható semmiképp nem vagyok, viszont igénylem a kemény szexuális használatot. Tabuim a pisi, kaki, tűk és a maradandó sérülést okozó játékok. Nem állok meg mindenkinek és nem keresek bármi áron. Egy valaminek nem tudok ellenállni, ez a vastag, baszógépként működő farok. Szeretem, ha fojtogatnak, a hajam tépik vagy pofoznak, betömik a szám tágítják a puncim, mozdulatlanra kötöznek és ájulásig használnak. Mazoista vonásokat is felfedeztem magamban, így a csipeszek,testi fenyitések is beleférnek a játékba. Nyilvános helyen is szívesen szexelek.
Felhívnám a tisztelt urak figyelmét, hogy nem Uram keresem, hanem pusztán alkalmi szexpartnerem, aki lehetőség szerint a környékről való nem az ország másik pontjából. Ha nem válaszolok, nyilván már az első leveled sem fogott meg, mert messze vagy, tirpák vagy, vagy csak nem azt olvasom az adatlapodon ami nekem szimpatikus. Aki ezen besértődik, az basszon egyedül lankadt farokkal ! :)

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 35-55 year
Height: 180- cm
Weight: 85- kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Punishment

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Bite, Bondage, Breath controll, Chains, Chinese ball, Dildos, Dirty talk, Enema, Film, Fisting, Foiling, Hair pulling, Masturbation, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Public sex, Shit, Slaps, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, Internet, Reading, Restaurant, Shopping, Talking

Movies

Adventure, Comedy, Crimi, documentary, Family movie, Sex/porn, Thriller

Books

Arts, Gastronomy, Health, History, Journey, Poems