Mocsokpasi - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Mocsokpasi - Dominant Male
Viewed: 5925x
Mocsokpasi
51 years old, Dominant Hetero Male, 180 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 3 days ago
Registration time: 2009. 05. 21. 00:24
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 7
Miért "mocsok"? :)

gátlástalan, de nem gonosz
önző, de nem figyelmetlen
durva, de nem brutális
mocsok, de nem hímsoviniszta

Örömöm lelem abban, ha egy nőt a bdsm végtelen világába tudok csábítani. A szellemi kaland, a nevelés, a megrontás, az önátadás elérése legalább olyan fontos, mint testi gyönyör.

Nekem a büntetősdi kicsit nevetséges, ha egy nőt gyötrök, azt a saját gyönyörömre teszem. És gyötröm, nem kínzom, nem tartom magam szadistának.
És bár a kikötözés nagyon izgató, a legizgatóbb az, ha már nem kell kikötözni.

Általában elérem, amit akarok.

És még egy apróság, mindezen túl normális vagyok:) (Gyengébbek kedvéért: a "normális" szó itt nem értékítélet, hanem azt jelenti, hogy nem elmebeteg.)

Ha...
...ha tudsz engedelmes lenni, ha tudod, mit jelent a szolgálat, ha az önátadás neked is akkora élmény, mint nekem, ha megtapasztalhatom azt, akkor az jó kezdet.

Ha tudod, ki vagy, ha elfogadod magad a vàgyaiddal együtt, ha nőként is jól érzed magad a bőrödben, akkor tudsz túllépni a nő állandó küzdeni akarásán, és mersz majd alulra kerülni.
Egy csodás megnyugvást fogsz érezni alávetettségedben. Ez a szolgák szabadsága. De tán már ismered ezt az érzést.

Mazo hajlam nem feltétel.

A szellemi összhang viszont igen, a ds-ben a legkülönlegesebb dolgok fejben történnek.

Az "üss mert rossz kislány voltam" beállítottságú hölgyeket a félreértések elkerüléséért nem tartom subnak:)

Kapcsolati státusz:

Őszinte és nyitott kapcsolatban élek, szub párom játszótárs is lehet, akit közösen használunk.
A hajhúzásról.
Mindig tetszett a hajhúzás, de ifjabb koromban megsértődtek rajta a lányok, bántásnak vették, talán az is volt. Mostanra változott a világ, és ha elkap az ihlet egy-egy hajkorona megcibálására, még azok is nyugodtan tűrik, akik amúgy elvileg nem szeretik. Csodálatos élmény.


"Ribanc".
Tudom, rendes lánynak nevelnek minden nőt. Egy lány legyen visszafogott, ne legyen közönséges, ne adja oda magát olyan könnyen, ne legyen kapható, és mindig szépen simítsa le a szoknyáját - de legalábbis pironkodjon - ha a szél felfújja. Ha széttárom a combját, reflex-szerűen ellenáll kicsit, pedig ő is akarja...
Aztán a sok mocsok férfi megrontja őt, engedi, sőt kívánja már hátulról is, szájába veszi a férfit akár egy szórakozóhelyen is, és mosolyogva kér a pultnál, miközben a szoknyája alá nyúlnak. Még akár azt is élvezi, ha ketten kapják el...
Ribanc lesz. Kurva. Szajha. Ringyó.
Nagyon szeretem ezeket a szavakat, melyek számomra mentesek a lealacsonyító értelemtől, nem szitokszók, sokkal inkább azt az imádott nőt írják le, aki egy csodálatos átváltozás során átadja magát a gyönyörnek, a csábításnak, akár a saját, akár a párja vágyai okán.

A többesről.
Nem ez a kezdet, de nagy távlatokat rejt egy harmadik bevonása bizonyos aktusokba.
Pl. egy férfit. Akár csak nézőnek, aki megszemléli a nevelés eredményét. De lehet persze aktívabb szerepet is adni, és a sub szemébe nézni, miközben valaki más leli gyönyörét benne hátulról. És kölcsön is lehet adni, majd a visszahozáskor a sub előtt kitárgyalni, hogy végezte a dolgát.
Vagy egy lányt, aki segít dominánsként az alávetésben. Aki mellett a féltékenységgel is lehet játszani. Akinek a combja közé odanyomhatom a sub fejét, hogy tegye a dolgát. Vagy akivel a sub megtapasztalhatja, mit jelent pálcával odacsapni.
A háromnál több szereplős felindulások már más minőséget képviselnek, ott elvész az intimitás. De azért van olyan, ami mégis bevállalható:)


"Nem".
Mondhat egy sub nemet? Nem.
De tudom, hogy van,amire nem képes, mert még nem jutott el odáig, vagy mert az neki tabu. Ezt elmondhatja, sőt el kell mondania. Ez úgy hangzik: "Nem megy...".


Szoknya.
Igen igen! Diszkrét, takar, de betekintést enged.(:)) Lépcsőn pl.
Szeretem. A nőiesség szimbóluma.Szem.
Igen, ragyog, és persze, tükör, és el lehet veszni benne. Pedig csak egy szem. Egy tekintet. Lehet vele simogatni, szúrni, ölelni, verni, szemtelenkedni, behódolni, kihívni, odaszólni, odaköszönni, csókot dobni, örökre megbántani, figyelmeztetni, ellazítani, biztatni, felkínálkozni, ellökni, kérdezni, állítani, falhoz állítani, merítkezni, nagyon mélyre merítkezni, kapuként rajta a lélek világaiba jutni. Pofon előtt zavartan vibrálni.
Pedig még csak érintés sem volt.
Csoda, hogy napszemüveget hordanak sokan?


Féltékenység.
Nem kalitka, nem börtön, nem kizárás, amit én az erotika világában képviselek. Mégis tudok ragaszkodni, tudok adni, odafigyelni. Ha ez nem elég, ha valaki kizárólagosságot akar, ha azt akarja, hogy ne lássak mást, ne kívánjak mást, akkor az mást keres.


Ki kéri?
Én kérem, hogy szolgáljon, vagy ő kéri, hogy szolgálhassa a vágyaim? Az első lépés szinte mindegy. Aztán jön az ismerkedés, külső, belső. Kell, hogy szépnek lássam a nőt. De ami fontosabb, hogy a szellemi-lelki síkon is lássak valami vonzót. Számomra ez a fontosabb: a testét bárki kölcsön adhatja, hogy használjam, de én egy olyan utazásra vágyom, ahol a személyiségig jutok/jutunk. És ez nem egy lépés. Nem úgy kezdődik, hogy rögtön a behódolást kapom, és nem úgy kezdődik, hogy lángra lobbanok. De ha nekiindulok, akkor hajlandó vagyok belelépni a tűzbe.


Privát.
Privát az, ami nem a nagyközönségre tartozik. Nem tartozik másra más emberrel kapcsolatban szerzett rossz tapasztalatom, a jó is csak nagyon mértékkel. Nem viselem, ha más betüremkedik a privát szférámba, még barátnőtől sem, és ezt én is tartom, nem kutatok, nem olvasom el más üzeneteit. És tartom az elvet, hogy "Róla(d) - vele(d)", nem mondok másokról rosszat a hátuk mögött.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Submissive Female - Submissive Male, Switch Female - Switch Male

Age: 18- year

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Breast torture, Electrosex, Fisting, Piss

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Chastity belt, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piercing, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Transvestitism, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Dance, Horseriding, Movie, Museum, Opera, Party, Reading, Restaurant, Sailing, Talking, Theater

Music

Alternative, Classical, Drum'n'bass, Electronic, Goa, goth, Jazz, Latin, techno

Movies

Anime, Drama, Fantasy, Historical, Romantical, Sci-fi, Sex/porn, Western

Books

Erotical, History, Novel, Novels, Poems, Religion, Scientific