Mister - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Mister - Switch Male
Viewed: 1256x
Mister
36 years old, Switch Bisex Male, 186 cm, 115 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budaörs
Last login: 1 days ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
Budapesti férfi vagyok. Elsősorban korban hozzám illő hölgyekkel, lányokkal ismerkednék. Hosszútávú tervem egy komoly párkapcsolat kialakítása.
Az ismerkedésnél számomra az ember, a Nő megismerése a fontos elsősorban, hiszen a hétköznapi életben, egy párkapcsolatban ez adja mindennek az alapját. Párkapcsolat pedig nem működhet kölcsönös bizalom és tisztelet nélkül. Úgy is mondhatnám, hogy a bizalom adott és elvárt.

Nahát akkor magamról: Nem vagyok egy bonyolult eset (az ismerőseim szerint talán igen, de szerencsére nem ők írják ezt a bemutatkozót), általában türelmes és nyugodt vagyok, egy bizonyos szintig, utána pedig nem. :) Közgazdász, könyvelő, adótanácsadó vagyok, tehát ebből következik, hogy mint az emberek többsége a hétköznapokban én is dolgozom, építgetem a karrierem, de ha éppen nem azt csinálom akkor igyekszem a barátaimmal tölteni az időmet. Szeretek tanulni, fejlődni az élet minden területén. Vannak céljaim és remélem hogy kitartásom is lesz, hogy ezeket elérjem. Programok terén nem vagyok válogatós, bármire rá lehet venni, max csak idő kérdése, a fő, hogy együtt csináljuk. Szeretek utazni, világot látni, kiszakadni a hétköznapokból.
Tapasztalatom, és mások véleménye szerint is párkapcsolatban gondoskodó vagyok. Odafigyelek a másikra, sokszor talán már jobban is a kelleténél, de ez nem abban merül ki hogy korlátoznám. Inkább csak hajlamos vagyok a problémáit magamra venni. Szeretem ha egy Nő céltudatos, okos, intelligens, ha támogathatom a céljai elérésében. Fel tudjak nézni rá akkor is, amikor lenézek rá. :)

Természetesen nem ezen az oldalon keresnék, ha nem lennének extra vágyaim is, amik adott esetben a konzervatívabb értékrendű emberekben megrökönyödést válthatnak ki. :) Kellőképpen perverz vagyok ahhoz, hogy nyitott legyek a dolgokra megbeszélés alapján, nem rökönyödöm meg semmin és pláne nem ítélkezem.
Szeretem a szerepjátékokat, melyekben kikapcsolódhatok. Ilyen játékok alkalmával bármelyik szerepet szívesen magamra öltöm bizonyos keretek között, igazából a partneren múlik éppen melyiket hozza elő belőlem. Mindkét oldalt teljes átéléssel és odaadással veszem magamra. Nagy élvezettel viselem az alárendelt szerepet Úrnőm szánalmas szolgájaként, ahogy szintén nagy örömmel tölt el ha egy sub lány Uraként néz fel rám. Hiszem, hogy egy párkapcsolat alapja az egyenlőség, így számomra ez egy játék, mely kiszakít a hétköznapokból és nem életforma. De természetesen semmi sem zárja ki hogy ez a játék és szerep akár napokig, hetekig is tartson, beépülve a hétköznapokba, izgalmasabbá téve azokat. :)
Alapvetően láb és harisnya fetisiszta vagyok. Nagyon felizgat a harisnyás láb látványa, érintése és az (akár erős) illata is, úgy mondhatnám hogy ez a legerősebb fétisem.
Izgatnak a szexi fehérneműk, harisnyák, magassarkúk, csizmák. Kedvelem a szexuális segédeszközöket, használni is, illetve azt is ha rajtam használják őket. Újabban az erényöv viselése is nagyon mozgatja a fantáziámat, akár hosszabb távon is.
Nem ígérem senkinek, hogy "bármit megteszek amit csak parancsol", mert nem így van, és más se ígérje ezt nekem. A kölcsönös élvezet a fontos és olyat nem csinálok amit nem élvezek, még akkor sem, ha megparancsolják. Komoly kapcsolat esetében érthető okokból nem igazán keresek szex mentes bdsm kapcsolatot, mert szexelni akarok a párommal (sokat), ilyen szempontból konzervatív nézeteket vallok, de egyéb kapcsolat esetében teljes mértékig külön tudom választani a szexet és a bdsm-et.
Tehát röviden: olyan Hölgyet keresnék, aki megfog a személyiségével, nőiességével, aztán felizgat a perverz szexuális vágyaival és ezek kombinációjával boldoggá tesz, bármelyik oldalon is álljak vagy térdeljek éppen.
Ugye hogy nem vagyok bonyolult, csak férfi. :)

Van tapasztalatom, de nem vagyok tapasztalt. Van elképzelésem hogy kit keresek és hogy kiben mit keresek. Szeretek beszélgetni, így írhattok nyugodtan, senki elől nem zárkózom el, aztán lesz ami lesz. Köszi, hogy elolvastad. :)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18- year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal sex (receive), Foiling, Humiliation, Milking, Prostate massage, Public sex, Transvestitism

Maybe

24/7, Diaper, Knife, Mazochism, Pens

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirt, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Fisting, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Menstruation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piercing, Piss, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Bowling, Car racing, Computer, concerts, Cooking, Get to know, Internet, Party, Play, Restaurant, TV

Movies

Action, Crimi, Horror, Sci-fi, Series, Sex/porn, War