Mister - Switch Male

4
All BDSM partners » Switches » Mister - Switch Male
Mister
33 years old, Switch Male, 186 cm, 124 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budaörs
Last login: 1 days ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Budapesti férfi vagyok. Elsősorban korban hozzám illő hölgyekkel, lányokkal ismerkednék. Hosszútávú tervem egy komoly párkapcsolat kialakítása.
Az ismerkedésnél számomra az ember megismerése a fontos elsősorban, hiszen a hétköznapi életben, egy párkapcsolatban ez adja mindennek az alapját.

Nahát akkor magamról: Nem vagyok egy bonyolult eset (az ismerőseim szerint talán igen, de szerencsére nem ők írják ezt a bemutatkozót), általában türelmes és nyugodt vagyok, egy bizonyos szintig, utána pedig nem. :) Közgazdász, könyvelő, adótanácsadó vagyok. Mint az emberek többsége a hétköznapokban én is dolgozom, ha éppen nem azt csinálom akkor igyekszem a barátaimmal tölteni az időmet. Programok terén nem vagyok válogatós, bármire rá lehet venni, max csak idő kérdése, a fő, hogy együtt csináljuk.

Természetesen nem ezen az oldalon keresnék, ha nem lennének extra vágyaim is, amik adott esetben a konzervatívabb értékrendű emberekben megrökönyödést válthatnak ki. :) Kellőképpen perverz vagyok ahhoz, hogy nyitott legyek a dolgokra megbeszélés alapján, nem rökönyödöm meg semmin és pláne nem ítélkezem.
Szeretem a szerepjátékokat, melyekben kikapcsolódhatok. A hétköznapi életben nem vagyok se sub, se dom (határozott az mondjuk vagyok), de ilyen játékok alkalmával bármelyik szerepet szívesen magamra öltöm bizonyos keretek között, igazából a partneren múlik éppen melyiket hozza elő belőlem. Számomra ez egy játék, mely kiszakít a hétköznapokból és nem életforma.
Alapvetően láb, harisnya, zokni fetisiszta vagyok, izgatnak a szexi fehérneműk, harisnyák, magassarkúk, csizmák. Kedvelem a szexuális segédeszközöket, használni is, illetve azt is ha rajtam használják őket. Újabban az erényöv viselése is nagyon mozgatja a fantáziámat.
Nem ígérem senkinek, hogy "bármit megteszek amit csak parancsol", mert nem így van, és más se ígérje ezt nekem. A kölcsönös élvezet a fontos és olyat nem csinálok amit nem élvezek, még akkor sem, ha megparancsolják. És nem keresek szex mentes Úrnő szolga kapcsolatot sem, mert szexelni is akarok (sokat), ilyen szempontból konzervatív nézeteket vallok. :)
Tehát röviden: olyan Hölgyet keresnék, aki megfog a személyiségével, nőiességével, aztán felizgat a perverz szexuális vágyaival és ezek kombinációjával boldoggá tesz.
Ugye hogy nem vagyok bonyolult, csak férfi. :)

Van tapasztalatom, de nem vagyok tapasztalt. Van elképzelésem hogy kit keresek és hogy kiben mit keresek. Szeretek beszélgetni, így írhattok nyugodtan, senki elől nem zárkózom el, aztán lesz ami lesz. Köszi, hogy elolvastad. :) Ja, utálom ha valaki bemutatkozáshoz idézetet másol be, ettől nem tűnik intelligensebbnek, max az ellenkezőjének, hogy nem képes öt értelmes mondatot írni magáról.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18- year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal sex (receive), Foiling, Humiliation, Milking, Prostate massage, Public sex, Transvestitism

Maybe

24/7, Diaper, Knife, Mazochism, Pens

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Fisting, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Menstruation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piercing, Piss, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Bowling, Car racing, Computer, concerts, Cooking, Get to know, Internet, Party, Play, Restaurant, TV

Movies

Action, Crimi, Horror, Sci-fi, Series, Sex/porn, War