Miss_Szigor - Dominant Female (Mistress)

62
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Miss_Szigor - Dominant Female (Mistress)
Miss_Szigor  - Mistress Budapest
24 years old, Dominant Female, 166 cm, 59 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 04. 20. 17:41
Registration time: 2014. 09. 5. 12:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (8 Rate)
Sziasztok :)
Rég voltam itt pár embernek ismerős lesz a nevem :)
Vissza regeltem,hogy beszélgessünk az élet nagy dolgairól..Akár a BDSM-ről,akár másról :) Úgy gondoltam,hogy itt az ideje közelebbről meg ismerkednem azokkal az emberekkel akik,ezt az élet stílust élik.

Nem,nem párkapcsolatot keresek.Parkapcsolatban elek ( ami nem Domina es Szub kapcsolatrol szol)
Attól,hogy te szub vagy én pedig domináns (nem,nem domina) még emberek vagyunk és meg Kell adnunk a tiszteletet egymásnak. Emberek vagyunk s mind a két nemnek van lelke. Vannak érzéseink és úgy gondolom,hogy mindenkit ember számba kell venni.

Valtoznak az idok vele valtozok en is :)
Es ez valoban igy van. Az ido telik es en is megvaltoztam. Kiprobaltam a BDSM minden formajat Dominakent. Mar nem mozgat a dominalas es nem celom tovabb uzni. Inkabb szivesebben beszelgetek rola vagy az elet dolgairol,barmirol.

Es nagy igazsag az ( aki ezt cafolja az hazudik),hogy a Noknek mindig olyan ferfira lesz szuksege aki tudja iranyitani es aki tud felette uralkodni es ez oda vissza mukodik! A nadrag fele fele aranyban alljon mindig ;)
Ha olyan lehet irsz,hogy "leszek a talpnyalo csicskad,a wcd es tarsai ne vard el,hogy valaszoljak. Legyen mar benne ferfi tartas es ne legyel ennyire undorito. Koszonom

Spoken languages

English, Hungarian