MissNikolett - Dominant Female (Mistress)

144
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » MissNikolett - Dominant Female (Mistress)
MissNikolett  - Mistress Budapest
27 years old, Dominant Female, 170 cm, 57 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 10. 27. 09:48
Registration time: 2013. 05. 12. 20:10
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 8.00 Point(s) (4 Rate)
Üdvözlök mindenkit!

Fiatal, domináns nő vagyok, élénk fantáziával. Körülbelül egy éve talált rám egy szolga srác, aki elmagyarázta, miről is szól a bdsm. Aztán ő lett a kis szolgám. Rengeteget játszottam vele, de egy idő után meguntam.

Rengeteg elképzelésem van, amit vele nem tudtam volna megcsinálni, ezért most új szolgát/szolgákat keresek. Imádom érezni a hatalmam az emberek fölött, és biztosra veheted, hogy amint a szemembe nézel, hatalmam lesz fölötted.
Felkészültem rá, hogy rengeteg jelentkező lesz, hiszen olyan kevés Úrnő van, és olyan sok szolga. Már egy ideje van egy különös vágyam, mégpedig hogy valaki nyilvános helyen is megalázkodjon előttem, így ez lenne a válogató fő motívuma:)
Ahhoz, hogy valaki a háziszolgám legyen, teljesítenie kell néhány feladatot.

Először is:
- Írj egy bemutatkozó levelet. Fejtsd ki benne, hogy képzeled el a szolgálatod. Ha szerencséd van, válaszolok, és találkozhatsz velem személyesen.
- Első találkozásunk egy parkban lesz, ahol te lábcsókkal köszöntesz, majd beszélgetünk negyed órát. (Igen, mindenki szeme láttára:P)
- Második találkozásunk egy plázában lesz, ahol újfent letérdelsz, megcsókolod gyönyörű lábaimat, majd meghívsz vacsorázni, és beszélgetünk.
- Harmadik találkozónk a város egyik legforgalmasabb terén lenne, ahol te minden lábnyomomat megcsókolva, négykézláb jönnél át utánam a zebrán. Ez az utolsó próba, ha teljesíted hazaviszlek:)

A háziszolgámnak természetesen dolgoznia kéne értem. A munka minőségétől függően kapna büntetést vagy jutalmat. Ettől függene, hogy mennyi ideig imádhatja a lábamat, hogy az éjszakát az ágyamban, az ágyam mellett, vagy a kamrába zárva tölti, stb.
(A félreértések elkerülése végett: nem akarok bentlakó szolgát, a csicskám hetente egyszer délután érkezik, reggeli után távozik.)

Partner

Singles
Submissive Male

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian