MiRi - Dominant Female (Mistress)

All BDSM partners » Dominas, Mistresses » MiRi - Dominant Female (Mistress)
Viewed: 11538x
MiRi  - Mistress Baranya
29 years old, Dominant Hetero Female, 165 cm, 58 kg
Residency: Hungary, Baranya
Last login: 2020. 12. 09. 18:34
Registration time: 2020. 06. 23. 02:50
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 8
Mit is lehetne ide írni? Domináns nő vagyok. Domina, Úrnő, ahogy tetszik. Először járok az oldalon. Nem újak számomra a BDSM nyújtotta élvezetek, és nem egy férfi térdelt már előttem. Valahogy mégis, hiányzott valami. Nem tudnám megfoglmazni, hogy micsoda, de nem volt az igazi. Olyan, vagyis inkább AZT a férfit keresem, akivel tökéletesen kiegészítjük egymást, aki mellett nincs szükségem másra. Akinek a szolgálata nem csupán kielégítő, de újra meg újra felül múlja az elvárásaimat. Ígyhát teszek egy próbált az oldallal, ha nem tetszik majd, akkor meg könnyes búcsút veszünk.

Viszont még itt az elején tisztázznk néhány dolgot!

Domináns vagyok, nem (feltétlen) szadista. Ha arra vágysz, hogy valaki ostorral üssön a nap huszonnégy órájában, nem engem keresel. Nyilvánvalóan a BDSM-nek elkerülhetetlen része a büntetés, amit ha a szolga megérdemel, meg is kapja. Én jobban kedvelem a lelki oldalt.

Az van amit én mondok. A tabuidat tiszteletben tartom, de ha meg is kérdezem mit szeretsz, mire vágysz csak azért teszem, hogy felmérjelek. Teljesen hidegen hagy, hogy mit akarsz.

Mit is jelent a szolgálat egy alavetett számára? Feladat? Kötelesség? Kényszer? Tévedés! Kiváltság és megtiszteltetés! És ehhez ekképpen is illik viszonyulni...

Szeretek beszélgetni, megismerni a szolgajelölteket. Rászánni az időt, beszélgetni, megtudni, mik a vágyai, mennyire elhivatott, stb. A türelem erény! Szívesebben levelezek napokon, heteken, akár hónapokon át valakivel, akit érdemesnek találok, mint, hogy egy erdemtelenre fecséreljek akár egy percet is!

A diszkréció adott, és elvárt! Viszont ne kezd azzal, hogy küldjék képet! Nem fogok, miként én sem várom ezt el senkitől sem. Amikor én úgy akarom megtörténhet, aminek meg kell történnie.

Izmos vagy? Szuper! Jóképű? Jó neked! Hatalmas nemiszerved van? Gratulálok! Nem mondom, hogy nem jobb egy magas, izmos férfire nézni, de nem az a prioritás (nálam legalábbis).

Ha továbbra sem lankadt az érdeklődésed jelentkezz! Az üzeneteket szívesen fogadom.

Köszönöm, hogy végigolvastad!

Üdvözlettel: Miss MiRi

(U.I.: A képen nem én vagyok. Rajtam játék közben meg sosem volt ennyi ruha;) )

Partner

Singles
Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Electrosex, Enema, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Leather, Mask, Masturbation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Public sex, Punishment, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Stocks, Vibrators, Whip