Mester - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Mester - Dominant Male
Mester
35 years old, Dominant Male, 177 cm, 83 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 09. 02. 23:06
Registration time: 01. 02. 22:28
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia :)

Olyan nő ismeretségét keresem, aki két lábbal a földön jár és nem fantáziákat kerget. Aki őszinte és reális, nincsenek olyan illúziói, hogy ő tökéletes, és csak hozzá hasonlóan hibátlan férfival tudja elképzelni azt a tökéletes párkapcsolatot, melyben a bdsm lesz a happy ending.

Nem vagy tökéletes. Én sem vagyok az. Get over it.

Ennek fényében, az ideális jelölt vidám, jó humorú, nőies. És érti a szarkazmust. Ez elengedhetetlen.

Ha a vidámság nem is mindig jellemző rám (inkább komoly, néha rideg), de a jó humor igen. Továbbá szeretek más témákról is beszélgetni. Fontos a bdsm, anélkül nem fog működni, de azért ne csak arról szóljon minden. Abba hamar bele lehet unni.

Nem zárom ki a párkapcsolatot, de elsősorban laza kapcsolatra keresek parnert. A domináns - szub viszony ellenére minden téren az egyenlőség híve vagyok, megalázni nem fogok senkit. A játék az más, az ugyanis arról szól, hogy közösen, egymást kiegészítve törekszünk a kölcsönös örömszerzésre. Nagyon fontos számomra az, hogy a partnerem minden tekintetben örömét lelje a kapcsolatban, mint domináns férfi, törekszem arra, hogy én legyek a legjobb. Ez pedig a választott nőnek is csak jót jelent.

Nem szeretem a felületes embereket, azokat akik elvárják az intelligenciát de viszonozni nem tudják, akik sokra tartják magukat, de belül üresek. Azokat, akik viccből vannak partnerkeresőn, akik csak azért vannak itt, hogy gyűjtsék a leveleket.

Szeretem az olyan embereket, akikkel lehet beszélgetni, akikbe kellő mennyiségű perverzió szorult, jó a humoruk és értékelik az élet apró örömeit.

Ez lennék én. Dióhéjban.

Egy tipikus oroszlán bemutatkozását olvastad.

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

Hungarian