Mest_Marg - Submissive/Dominant Couple

30
All BDSM partners » Couples » Mest_Marg - Submissive/Dominant Couple
Mest_Marg
40 years old, Submissive Female, 169 cm, 57 kg - 54 years old, Dominant Male, 185 cm, 89 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2017. 06. 02. 22:15
Registration time: 2013. 02. 22. 07:30
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (6 Rate)
Szám szerint ez most a mi negyedik kalandozásunk, ami színtisztán az én (Mester) elképzeléseimen alapul. Ez a mostani szeánszunk is magától értetődően egyalkalmas lesz. Margaríta "beletörődő" beleegyezéssel figyeli minden mozdulatomat, és persze érdeklődéssel vegyes (szexuális)izgalommal is, hiszen ez most neki is új lesz..:-PPP

Nem akarom túl bő lére ereszteni a mondandómat..amit /akit keresek/-ünk, az egy erősen SZUB MAZO beállítottságú NŐ! esetleg MELLÉ egy hasonló beállítottságú csinos TRAVI ill. PASI / illetve olyan valaki - mivel lehet domináns is felőlem - ha egyszer az életben ki szeretné próbálni, milyen a pálca másik oldalán "élvezkedni"..akár vágyból, akár tapasztalatszerzésből. A lényeg, hogy ne legyenek illúzióid, ezt most nem lájtosra tervezem, készülj rá, hogy minden nyílásodat és nyúlványodat alaposan meggyötröm, egészen a könnyeid kicsurranásáig, vagy még azon is túl..viszont ha jól szolgálsz, jutalmul az ájulásba kényeztetlek:-)


Amit még nagyon fontosnak tartanék megemlíteni: ÉLVEZD ! Ugyanis én is csak akkor fogom élvezni !..és a párom is..:-) magyarán VÁGYJÁL RÁ ! Legbelülről!
Sokszor az a meglátásom, hogy a legtöbb magát szubnak és/vagy mazonak valló egyénnek romantikus elképzelései vannak a saját szerepéről, vagy utópisztikus tévedések tömkelegében sodródik..
Csak akkor jelentkezz, ha bevállalod a komolyabb fizikai és lelki gyötrelmeket (persze az előre megbeszélt határok mellett, amit semmilyen körülmények között nem lépek át!)

Esetleg ha volna PÁROS jelentkező, ahol az egyik fél az általam fentebb ismertetett kategóriát képviseli, a másik meg "variábilis" lehetne..ez a felállás egyértelmű prioritást élvezne ! akár alkalmi páros is szóba jöhet, amit mi hoznánk össze, bár ez a múlt tapasztalati alapján igen nagy kínlódás:-((
Amúgy egy párosból még elfogadunk domináns felet is, de az abszolúte főnök akkor is én leszek! Ezt kérem tiszteletben tartani ! ( tehát inkább switchet )

Hogy Margaríta milyen státust fog képviselni a játékban, azt teljesen rá bízom..legyen ez az ő választása. Én úgy érzem ez inkább partnerfüggő lesz nála, bár ő inkább hajlik a szub oldal felé, amennyiben egy nála dominánsabb egyéniség képes elbűvölni (akár nő is lehet, mivel Margó , jelen meglátásom szerint elsősorban PÁNSZEXUÁLIS:-))..ami annyit tesz, hogy ha valaki képes az ujja köré csavarni AZ EGYÉNISÉGÉVEL, mindenre képessé teszi ezáltal..amúgy nem igazán van oda a pinanyalásért:-ppp..tehát a dominanciát inkább férfiban keresi, de ki tudja, mit hoz a jövő??:-))
Bevallom, engem azért rendesen felizgatna, ha Margó bevállalna egy dominánsabb hozzáállást is,hiszen állandóan azt hangoztatja, hogy ő valójában switch:-DD..hát rajta kedveseim! ..lehet próbálkozni!:-)

Nem sietünk..
van időnk, és türelmünk is.. és nagyon jól elvagyunk kettecskén..:-)
Minden további egyeztetés és közeledést levélben..

Üdv.: Mester (és Margaríta, aki egyelőre még csak csendben figyel:-))

INTELLIGENCIA, EGÉSZSÉG ÉS MAXIMÁLIS DISZKRÉCIÓ ADOTT ÉS ELVÁRT ! Oda és vissza is!

*******************************
Ha Margó esetleg mégis megtáltosodna, és visszatarthatatlan beszédkényszere lenne, itt egy kisregénnyi hely áll a rendelkezésére, hogy megnyilatkozzon:-))) remélem, idővel meg is teszi...:-P


És lőn' világosság. Tudom mit akarok, kikre vágyom.:

Sub-mazo párra. Ebben az esetben kipróbálnám az eddig szunnyadó dominanciamat a párom vezényletével.

Másik vágyam egy olyan páros, ahol a nő erősen sub-mazo, a férfi tag pedig aktívan dominans. Nem érem be olyan úrral, akinek a dominanciája kimerül abban, hogy vég nelkül szopat, vagy pálcát csattogtat. Ennél több kreativitást.

A legfontosabb azonban az, hogy legyetek kommunikatívak. A páros mindkét tagja akarja élvezni a célig vezető utazást is. Ha ez nincs meg, nem érdekel. Nem kötök kompromisszumokat.

Nem sietünk.

Margó

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Switch Female, Switch Male, Switch TV or TS

Couples
Dominant Male - Uncertain Female, Fetisist Female - Dominant Male, Fetisist Female - Fetisist Male, Fetisist Male - Dominant Female, Fetisist Male - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Fetisist Male, Submissive Female - Submissive Male, Submissive Female - Uncertain Male, Submissive Female - Switch Male, Submissive Male - Dominant Female, Submissive Male - Fetisist Female, Submissive Male - Uncertain Female, Submissive Male - Switch Female, Uncertain Female - Uncertain Male, Switch Female - Dominant Male, Switch Female - Fetisist Male, Switch Female - Uncertain Male, Switch Female - Switch Male, Switch Male - Dominant Female, Switch Male - Fetisist Female, Switch Male - Uncertain Female

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian