Mercurius - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Mercurius - Switch Male
Mercurius
33 years old, Switch Male, 183 cm, 82 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 19 hours ago
Registration time: 2014. 01. 05. 04:25
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Látogató, ki itt belépsz, ne hagyj fel minden reménnyel!

Kevés tapasztalattal, ám annál több lelkesedéssel rendelkező switch vagyok, akit régóta vonz a BDSM világa. Legextrémebb élményemnek mégis azt tekintem, amikor egyszer elaludtam a fogorvosi székben, miután túl sokat kellett várakoznom két beavatkozás között.
Megjelenésem egy bölcsész prototípusa, sötét hajjal, szemüveggel kezdődő pocakkal, de utóbbi ellen egyre határozottabban veszem fel a küzdelmet.


Bolondulok a történelemért, különösen a középkor nyűgöz le, a munkám is részben erről szól, emellett pedig imádok olvasni, a tudásomat pedig szeretem próbára tenni. Szívesen járom az országot, rendszeresen túrázom, és kevés hely van, ahol nem jártam már.

Tartós kapcsolat szempontjából legvonzóbb tulajdonságom, hogy egy nem tudok horkolni, és ez állítólag manapság komoly előnyt jelent. Legextrémebb élményem pedig az, hogy egyszer elaludtam kezelés közben a fogorvosi székben.

Tartós kapcsolat céljából keresem azt a nőt, akivel együtt felfedezhetjük a határainkat. Elsősorban azok érdekelnek, akiket mindkét oldal leköt, akár a szó legszorosabb értelmében. :) A normál vagy vékony testalkatú nőket preferálom, ha külsőről van szó. Még jobban kedvelem azonban azokat, akiknek birtokában van a kellő intelligencia és empátia, és határozott célokkal rendelkeznek.


Sokakkal ellentétben el tudom olvasni a profilokat, és ha valakinél azt látom, hogy "nem keres", nem írok neki. Ha szimpatikusnak találod soraimat, és én még nem írtam volna neked, írj bátran, akár egy üres levelet is, válaszolni fogok, és nem sablonlevelekkel untatni.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 20-35 year
Height: 150-183 cm
Weight: 55-70 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Spannish

Interests in BDSM

I would try

Whipping bench

Maybe

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Breath controll, Chastity belt, Chinese ball, Collar, Cross, Dirty talk, Domination, Feeding, Film, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Leather, Mask, Masturbation, Menstruation, Photo shooting, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Shaving, Slaps, Stocking, Vacuum

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Dildos, Foiling, Latex, Lingerie, Massage, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Sadism, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Get to know, Internet, Movie, Museum, Party, Reading, Science, Soccer, TV

Music

Alternative, Latin, Rock, Rock'n'roll

Movies

Anime, Fantasy, Film noir, Historical, Sci-fi, Series, Sex/porn, War

Books

Adventure, Arts, History, Journey, Novel, Religion, Scientific, Sport, Youth