Mentor - Dominant Male

2
All BDSM partners » Doms, Masters » Mentor - Dominant Male
Mentor
50 years old, Dominant Male, 172 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Bács-Kiskun, Kecskemét mellett
Last login: 06. 23. 09:55
Registration time: 2016. 08. 19. 11:16
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Hosszú évek óta élem a BDSM csodás világát. Fétisem a dominancia. Minden más csak eszköz, ami mindkettőnk közös örömét fokozza. Hogy mik ezek, az nagyon ritkán esik 100%-os pontossággal egybe, de fontos, hogy minél több ponton megegyezzen.
Subommal élek együtt, ő biszex, tehát nem mást keresek helyette, hanem egy jelöltet, vagy formált-avatott subot hármas szeánszokhoz. Szívesen ismerkednék olyan formált, vagy formálásra vágyó subbal, akit vonz a BDSM lelki állapota, az alázat, a kiszolgáltatott helyzetben átélt szex. Sok minden van amit kedvelek, de a lelki rész az ami valóban vonz. Mikor egy Nő lelkileg subbá válik, és azért térdel elém mert erre vágyik, ezzel megtisztel, és nem csak szerepből , vagy illemből teszi, vagy mert ezt olvasta, hallotta, látta valamikor valahol. Keress bátran, ha neked is fétised, ha téged is vonz! Boldoggá tenne, ha nem csak egy alkalmi kalandor lennél. Lassú, türelmes feladat egy tökéletes sub tanítása, "megformálása", de nincs szebb , megtisztelőbb , élvezetesebb dolog ennél. Magot sokan találnak, de kevesen tudják kinevelni, felnevelni belőle a virágot.
Pedig egy Dom számára a valódi csoda, amikor egy jelölt a kezei között borul virágba. Látni a színeit, érezni az illatát, kóstolni az ízét, mindezt úgy, hogy a virágban is csak egy vágy él, az alázatos adni akarás.

A tudomány másképp fogalmazza ezt meg, és tényekkel bizonyítja a BDSM , és az extrém szex valós csodáját. (És valljuk be, ha nekünk nem is fura ma már, de semmiképp nem átlagos testi öröm a BDSM.)
Tehát:
Pszichológiai szinten ilyenkor a félelemérzet növeli az adrenalinszintet, ám ahogy elmúlik a veszély, endorfin szabadul fel, ami hatalmas megnyugvással tölti el az embert, szinte eufórikus állapotba kerül, pár lépéssel a föld felett jár még akár órákkal, napokkal vagy hetekkel később is. Ráadásul egy ilyen élmény nagyon szoros köteléket tud létrehozni a két fél között, hiszen egészen intim oldalát látják meg egymásnak, olyat, amilyet senki más nem ismer.
Egymás előtt megélhetik a legmélyebb vágyaikat, legtitkosabb fantáziáikat anélkül, hogy szégyent kellene érezniük.
Légy jellem, és kérlek merj írni, ha Te találnál rám előbb, mint én Rád!

Partner

Singles
Submissive Female

Age: 18-50 year
Height: 140-180 cm
Weight: 45-90 kg

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

German, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

24/7, Closure, Fisting, Foot worship, Piss, Shaving, Slaps, Vacuum, Whipping bench

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Prostate massage, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Music

Classical

Movies

Historical

Books

Scientific