Melyrehato - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Melyrehato - Dominant Male
Melyrehato
45 years old, Dominant Male, 171 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Fejér
Last login: 2016. 05. 27. 17:23
Registration time: 2016. 05. 13. 10:42
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Tisztelt hölgyeim (Tehát férfi, kizárólag párban, nő jelenlétében és nagyon extrém helyzetben.) Voltam már itt és mindig megtaláltam akit kerestem. (Vagy ő engem.) A mostani kapcsolatomról csupán annyit: Szerintem felhőtlennek mondható, viszont hiányzik belőle a pikantéria, a fűszer. Ezért döntöttem úgy, hogy újra regisztrálok. NEM élettársat keresek! Persze semmi sincs kőbe vésve. De ha ilyen céllal vagy fent és működne is köztünk a kémia, kösd fel a fehérneműt... Csak egy görbe éjszakáért nem váltanék. Szerintem te sem... Viszont a jó szex, az az alap. És mivel ez nem egy "himi-humi" oldal, szerintem mindenki tudja, miért regisztrál fel ide. Persze van aki csupán szórakozásból. Van aki pedig addig futja vagy futtatja a kötelező köröket, hogy végül mindenről le marad. Viszont van egy "réteg", aki tudja mit akar és tesz is lépéseket annak elérése érdekében. (Egy nő rém céltudatos és célratörő tud lenni, ha el akar valamit érni.) Na én őket, vagy inkább ŐT keresem.
Ami számomra fontos: Légy nő! Ízig vérig. Makacs, dacos, akaratos, igényes, s.t.b.. Légy kihívás, megoldásra váró rejtély. Engedd, hogy én "kényszerítselek térdre". Az, hogy mivel, legyen az én dolgom. Ígérem igyekezni fogok. Viszont azt tudom magamról: A "szorítsd meg a kezem, súgj csúnya szavakat, meg vigyázz, hogy ne legyen piros a popsim", nem az én világom. Van bilincsem (bőr és fém is.) és használom is előszeretettel. Ugyan nem kenyerem a káromkodás, de ha csúnya szavakat mondanék, azt nem a füledbe súgva teszem. És "piros lesz a feneked". Arról biztosíthatlak! Kell, hogy tisztelj, hogy elérjem amit akarok, hogy célba érjünk.
Vigyázz: Az átlagnál szerintem "picit" perverzebb vagyok. De mivel a szex örömszerzés, nem pedig az állati ösztönök gyarló megnyilvánulása nem teszek olyat, amire ne vágynál.
Magamról: Külsőre halál átlagos pasi vagyok. Semmi extra. Legalább is szerintem. Sőőőt most még pocakom is van. De úgy érzem a koromhoz és az életvitelemhez ez így pont passzol. Lételemem a humor, a vidámság. Körülöttem minden rendezett. Emberileg, anyagilag stabil lábakon állok. Nem igazán ismerem a "nem" szó fogalmát.
Köszi, hogy végig olvastad és hát akkor kezdődjék most valami új.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Submissive Male, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Uncertain Male, Submissive Female - Switch Female, Uncertain Female - Uncertain Female, Uncertain Female - Uncertain Male, Switch Male - Dominant Female, Switch Male - Uncertain Female

Age: 20-50 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, Fishing, Internet, Movie, Ping-pong, Playing music, Restaurant, Shopping, Soccer, Winter sports

Music

Country, Disco, Hip-hop, Musical, Pop, Reggae, Rock'n'roll

Movies

Action, Anime, Comedy, Family movie, Horror, Musical, Reality show, Sci-fi, Tale, Thriller, War, Western

Books

Economy/business, Erotical, History, Journals/magazines, Journey, Sport