Marlon - Dominant Male

13
All BDSM partners » Doms, Masters » Marlon - Dominant Male
Marlon
38 years old, Dominant Male, 180 cm, 88 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 02. 12. 20:21
Registration time: 2015. 05. 12. 10:04
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Társkereső vagyok, s mint ilyentől, gyakran megkérdezik: mit keresel? Bár nem vagyok bizonytalan, mégis ilyenkor elgondolkodom, mit keres, mit kereshet egy társkereső? Én úgy gondolom: a társát, barátot, szeretőt, cinkostársat keres, aki hasonlóan kommunikatív, optimista, mosolygós és kíváncsi... Akinek szintúgy fontos a harmónia, a nyitottság, az érzelmi intelligencia, a kölcsönös kommunikáció, az érzések és gondolatok megosztása és megvitatása, továbbá az önismeret és a folyamatos fejlődés, nem csak mentálisan, hanem érzelmileg, intellektuálisan is.
A sport és a könyvek a szenvedélyem, sok időt töltök velük.
Szeretem a munkám, ami minden nap új kihívásokat hoz, próbára tesz, inspirál.
Szeretek az élet apró örömeinek hódolni és azokat egy kicsit megfűszerezni, nagyokat álmodni és nevetni, korcsolyázni, barátokkal társasozni, esetlenül táncolni, mély beszélgetéseket vagy vitákat folytatni, minden újat kipróbálni, féktelenül ugrabugrálni vagy a páromat magamhoz ölelni... Máskor szeretek zegzugos utcákat felfedezni, tóparton ücsörögni, kavicsot gyűjteni és kacsákat etetni, barátokkal sok időt tölteni, az apró részleteket megfigyelve felfedezni, az élet szépségeit megörökíteni, csendesen beszélgetni, vagy egyszerűen csak hallgatni a hullámok moraját... Vajon találhatok-e mindehhez társat így, társkeresőként...?

Ha azt mondom valakinek, hogy szeretlek, szeretlek, szeretlek, és ő őszintén megvizsgálja az életét, de azt találja, hogy rosszabb lett, mióta vele vagyok, akkor én nem szeretem őt. Függetlenül attól, hogy mit mondok. Tehát a szeretet bizonyítéka a szeretetben van, nem a szeretőben. Valahol mindenki ezt keresi: bizonyítékot és bizonyítási lehetőséget. Egyedül és egyedülállóként keresek hozzám hasonlóan keresőket, beszélgetésre, ismerkedésre, továbblépésre, síkokra és szárnyalásokra. Önálló és önellátó vagyok, diplomásként nyitottan szemlélem és élem a világot, a szűk perspektívákat visszatartó erőként értékelem.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests outside of BDSM

Books

Arts, Erotical, Esoteric, Health, History, Journals/magazines, Journey, Poems, Scientific