Marika - Dominant Female (Mistress)

30
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Marika - Dominant Female (Mistress)
Marika  - Mistress Budapest
35 years old, Dominant Female, 169 cm, 62 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 07. 12. 10:25
Registration time: 2016. 10. 05. 17:43
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 5.50 Point(s) (4 Rate)
Nem ismeretlen számomra ez a társkereső. A sok csalódás kipihenése után most újra itt vagyok! Elsődleges cél egy igazán szolgalelkű fiatal férfi megtalálása. Aki érdemes rá az eljön velem egy italra, jobb esetben egy ebédre. De ezt sem fogja akármelyik csicska megélni. A családod idejét rabold ha nem vagy 100 % az olvasottaknak megfelelő!!

- Fiatal, maximum 30 éves férfi - sportos
- Potens, szexre is alkalmas minimum 20 centiméteres férfiasság
- illedelmes magatartás, tanult vagy legalább egy nyamvadt érettségit elvégzett egyed

Tudnod kell hogy engem egy cseppet sem érdekelnek a vágyaid. Ha pont passzolnak az enyémekkel akkor mázlista vagy! Ha nem, az esetben úgyis elhajtalak ha elkezded a követelőzést. De ha már felhoztam, akkor hogy mire gondolj mielőtt jelentkezel:

- korrektség
- fájdalom
- rajongás

Ami az én szadista vágyaimat illeti- farok és here összetörése,olyan szinten való igénybevétele ami csak az én kedvemtől függ. Bűncselekményt nem fogok elkövetni de tényleg olyan férfiak jelentkezését várom akik nem riadnak vissza a nyomoktól és sérülésektől. Amikor beindulok nem tudok időben leállni :P A spermát lefejni szeretem és vagy addig rugdosni-taposni a farkakat még ki nem csapódik.


Kővér, 35 pluszos, tanulatlan, bunkó, impotens férfiakkal nem áll módomban foglalkozni!! A pénisz leamortizálását szeretem én magam elérni! (poén volt)

Partner

Singles
Submissive Male

Age: 18-30 year
Height: 178-190 cm
Weight: 50-80 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Italian

Interests in BDSM

Exciting

Blood, Bondage, CBT, Chastity belt, Domination, Feeding, Foiling, High heels, Humiliation, Milking, Needle, Oral sex (receive), Other tools, Sadism, Vacuum