Marcooooo - Submissive Male

1
All BDSM partners » Servants, Slaves » Marcooooo - Submissive Male
Marcooooo
36 years old, Submissive Male, 183 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 05. 28. 01:45
Registration time: 2016. 05. 17. 01:58
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Életemnek ebben a szakaszában nincs lehetőségem komoly kapcsolatra. Olyan nőt keresek (munkám miatt június 24-éig), aki szeretné, ha hercegnőként imádnák, aki szívesen töltené szabadidejét, megélne szép pillanatokat, esetleg új dolgokat egy kedves lelkes, odaadó férfival, aki előtt megnyílhat, felszabadulhat. Időbeosztásom rugalmas, akkor érek rá, amikor akarom.
Kor, testalkat, súly nem mérvadó, de fontos, hogy legyen Benned valami szikra, ami megfog. Nyílt, őszinte, egyenes ember vagyok. Igénylem, hogy a másik fél is ilyen legyen. Nincs kívánságlistám. Szeretnék találni olyan nőt, akivel nagyon jó együtt!
Nem egy éjszakára keresek, nem mindenáron keresek!
Kedves, kreatív személyiségnek ismerem magam. Igényesen öltözködöm. Fontos számomra az intelligencia és a szimpátia. Rendszeresen sportolok, szeretek futni, síelni, szeretem a fotózást a kamera mindkét oldalán, szeretek kirándulni, sokat foglalkozat a lakberendezés, szeretem a jó borokat, emberekkel foglalkozom nap, mint nap.
Kölcsönös szimpátia esetén szívesen kipróbálok új dolgokat, szinte bármiben benne vagyok. Megtapasztaltam, hogy az élet hozhat olyan embert, akit alap esetben nem keresnék, mégis van benne valami, ami megfog, ami miatt félre teszem korábbi elképzeléseimet. Jönnek lehetőségek, vannak meglepetések. Nyitott vagyok a világra. Mindig értékelem és élvezem, amit az élet nyújt számomra. Sok idő nincs, de igyekszem okosan eltölteni. Hátha találok itt valakit, aki érdekes személyiség!
Kezdőktől sem zárkózom el, nincsenek kívánságaim, de azért nem akárki! Veszélyes, egészségre ártalmas, nyomot hagyó, gusztustalan, véres, tűs, késes, kínzó, és fájdalmas játékokhoz nem én vagyok a megfelelő!

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian