Macso - Dominant TV or TS

All BDSM partners » Transvestites, Transsexuals » Macso - Dominant TV or TS
Viewed: 1458x
Macso
48 years old, Dominant Bisex TV or TS, 160 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 11. 15. 13:26
Registration time: 2011. 09. 30. 15:54
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 3
Bocs, ha VIP létedre azt látod, hogy esetleg már többször rákattintottam az adatlapodra... Igen, nézelődök, kattintgatok, mivel keresgélek, és nem tudok számon tartani több száz nevet akit már megnéztem... Ha a név rémlik is, ugye nem baj hogy nem emlékszem az adatlapra szó szerint, ezért ismét elolvasom? Az is lehet hogy épp érdekesnek talállak és azért térek vissza hozzád netán 2-szer, mert újra megvizsgálom a szövegedet hogy leszűrjem belőle, mennyire vagy szélsőséges és korlátolt a keresett pár tekintetében, vajon lenne e értelme hogy rád írjak, avagy csak egy újabb felesleges pötyögős kört futnék.
44 éves transzszexuális férfi vagyok. Nem összekeverendő a travikkal, sem a transz nőkkel! Én a ritkábbnak ható ellentét vagyok, tehát női testben született, de mára már műtétekkel félig korrigált pasi. Totál férfitesttel, de női nemi szervvel rendelkezem, ami viszont nem hétköznapi... (minikukinak titulálható, kényeztetést imádó "Kiskirály").
Izmos, kemény külsőm lelkis pasit takar. Szeretek mélyrehatóan ismerkedni, amolyan hagyományos kommunikációs formában, ami manapság nem divat... Kérlek ezt vedd figyelembe, és ha nem szeretsz két mondatnál többet leírni, akkor ne is próbálkozz! Írástudatlan, szexéhes idiótákra nem pazarolom az időmet, tehát hiába dobsz ide két szót bemutatkozás és kép nélkül, nem fogok válaszolni.
Nem szeretnék hónapokig levelezni, de egy alap ismerkedést ebben a formában elvárok, hogy el tudjuk dönteni, van e értelme a személyes találkozónak. Fantomok, kép nélküli titkolózók, távkapcsolatra vágyók kíméljenek!
Normális kommunikációra képes, értelmes embert keresek. A szex nagyon fontos számomra, de nem szimpla szexkapcsolatot szeretnék, hanem annál valamivel többet... imádót, szolgát, vagy csak egy szerény, érdeklődő embert, aki egyben lelki társ is.
Nem vagyok profi dom, és nem is profi subot keresek. Nem a szabályok, a konkrét szerepjátékok érdekelnek, nem színpadi alakításra vágyom, nem bizonyos szituációk kipróbálása végett vagyok itt. Alapvetően domináns lélek vagyok, de nem agresszív, és nem megalázó - de ha te azt élvezed, megpróbálom kivitelezni.
Egy szerény, alkalmazkodó társra vágyom, aki szeretne törődni velem, megbecsülni, ragaszkodni... Lehet ts, travi, nő, vagy egy nagyon szerény férfi, aki úgy érzi, egy ilyen fura, ellentétes testet-lelket imádni tudna mindenestül.

Partner

Singles
Fetisist TV or TS, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain TV or TS, Switch TV or TS

Age: 22-50 year
Weight: 50-100 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Doctor fetish, Enema, Role playing, Sadism, Vacuum

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Dildos, Domination, Massage, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Shaving, Transvestitism, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, DIY, Fitness, Get to know, Internet, Talking

Music

Disco, Gangsta rap, Hip-hop, Rap

Movies

Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Thriller

Books

Erotical, Health, Sport