Mabel - Uncertain Female

All BDSM partners » Unsure » Mabel - Uncertain Female
Viewed: 2900x
Mabel
31 years old, Uncertain Hetero Female
Residency: Hungary, Hajdú-Bihar
Last login: 11. 15. 17:57
Registration time: 2013. 07. 29. 13:59
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 7
Üdv az oldalamon! Nem keresek, mert már megtalált / megtaláltam az egyetlent. :)

_______
Arról van szó, hogy itt vagyok, mert ide tartozom, és nem azért, mert különösebben itt akarok lenni.

Szubmisszív vagyok, ebben nem kételkedem. De mások szoktak kételkedni, és mivel minden önértékelést kívülről szerzek, így maradtam bizonytalan.

Nem vagyok nagybetűs nő, és nem vagyok kincs, amit ki kell érdemelni, nem vagyok csiszolatlan gyémánt sem. Nem vagyok különleges, sem jó nő. És mégis… Gyötrő ellentmondás, de arra vágyom, hogy kelljek, hogy valaki számára különleges legyek és szükséges. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem olyasmi, amit domináns férfiaktól el lehet várni… sőt… ez nem olyasmi, amit egyáltalán el lehet várni… ez olyasmi, amit el lehet fogadni, esetleg kiérdemelni.

Én nem akarok senkit sem megváltoztatni, mi több, kifejezetten nyitottnak érzem magam az emberek sokféleségére, de többé nem leszek megalkuvó. Nem leszek olyanok játékszere, akik már olyan kiéhezettek, hogy még velem is beérik. Vagy egyetlen okuk a kezdeményezésre, hogy elérhető közelségben vagyok.

Talán nem létezik olyan férfi, akinek szemében nem csak pótszer lehetek, de ha volna csak egyetlen ilyen, nem cserélném el buja kalandok százaiért sem. Ismeretlenül is, és annak bizonyossága nélkül, hogy valóban létezne ilyen férfi, még így is többre tartom őt, mint hogy apró darabonként elosztogassam magam olyanoknak, akiknek nem is én kellek. Nem vagyok gőgös, de nem adom alább. Nem önmagam megalázása izgat.
Ez nem követelés, ez nem elvárás, csupán vágy. Nem gondolom, hogy a domináns félnek hálát kell rebegnie, amiért én hajlandó vagyok alárendelt szerepben tetszelegni. Csak egy vágy… hogy kelljek. Talán ez a fétisem.

A BDSM-ben elsősorban a másik ember érdekel. A szenvedély, amivel viseltetnek bizonyos tevékenységek iránt. Nem kellhet mindenkitől minden, csak az, amit nem tud nem adni.

Én igazán nem sietek sehová. Nem zavarnak a véget nem érő levelezgetések sem.
Nem vagyok reménnyel telve, nem hiszem, hogy itt találom meg a boldogságot és életem párját. De örülök a lehetőségnek, hogy barátokat szerezhetek. Mindenféle emberrel szívesen beszélgetek, kivéve az erőszakost és az elvakultat.

____
Kövér vagyok.

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Other tools, Whip, Whipping bench

Exciting

24/7, Collar, Domination, Fisting, Humiliation, Mazochism, Oral sex (give), Pain, Slaps, Spanking

Interests outside of BDSM

Leisure

Internet

Music

Alternative

Movies

Comedy, Thriller

Books

Novel, Novels