M_Adam - Dominant Male

8
All BDSM partners » Doms, Masters » M_Adam - Dominant Male
M_Adam
35 years old, Dominant Male, 187 cm, 78 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 09. 24. 20:20
Registration time: 2015. 12. 23. 19:11
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Kézcsók Hölgyeim!

Már elég régóta szemezgettem az oldallal,mire aztán eldöntöttem hogy megpróbálom.Megpróbálom ilyen módon megtalálni a nekem megfelelő partnert.
Na nem azért,mert olyan irtó nagy elvárásokkal rendelkezem,csupán a BDSM egy olyan része az életemnek ami nélkül egyfajta üresség tátongana bennem.

Mint Te is látod,a domináns szerep az amiben otthon érzem magam.Része a természetemnek,a személyiségemnek.Ám nem árt figyelembe venned hogy mindemelett én is egy érző ember vagyok.Így engem nem a testeden hagyott nyomok okozása iránti vágy vezet,nem ez érdekel.TE vagy az aki érdekel! Látni akarom a szemedben a nőies bájt,a vágyat,az önmegadást.Vezetni akarlak!Én akarok lenni a mestered/tanítód akire felnézel,aki előtt bizonyítani akarsz és én akarok lenni a menedéked is ahová elbújhatsz amikor csak szeretnéd.

Nincsenek szabályaim,elvárásaim.Te döntesz,térdelsz-e vagy nem,hozzámbújsz vagy sem.Egy lehetőséged van arra hogy dönts.Ha igent mondasz,hozzám fogsz tartozni..Akarod?

Ne félj,ne légy makacs..ismerj meg és dönts jól!

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-30 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Dirty talk, Hair pulling, Leather, Lingerie, Massage, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Piercing, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Cooking, DIY, Fishing, Fitness, Get to know

Music

Alternative, Blue, Country, Drum'n'bass, Funky, Jazz, Reggae, rhythm'n'blues, Rock'n'roll, soul

Movies

Action, Adventure, Crimi, Horror, Sex/porn, War

Books

Economy/business, Erotical, History, Journey, Novel, Poems