MIAB666 - Switch Male

All BDSM partners » Switches » MIAB666 - Switch Male
MIAB666
26 years old, Switch Male, 186 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 05. 5. 18:08
Registration time: 2016. 03. 5. 21:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Üdv!

Rövid változat sietősöknek:

Ha végre megállapodnál A Férfi mellett, akkor adj még 10 évet, addig nem engem keresel.
Ha szeretetéhes vagy drukkolok, hogy békét találj és csak utána egy partnert, se nekem se másnak ne add könnyen oda magad, csak mert hiányzik a törődés.
Álszent lenne ha azt mondanám, hogy nem érdekelnek futó dolgok, de tényleg nem ez érdekel elsődlegesen. (Ha a megismerés és a bizalom ki tud alakulni egy futás ideje alatt, akkor érdekel.)

Ha viszont tisztában vagy magaddal és jól érzed magad a bőrödben, mint én, akkor nagyon is érdekelsz.
Még inkább, ha érett nő vagy, aki nyitott a világra és nem csak a megszokott viszonylatokban tud gondolkodni férfi és nő között, illetve szívesen megismernél egy fiatal pasit, aki érett gondolkodású, de szeretne tovább fejlődni, többé válni, akkor jelezz valahogy, és én megkereslek!

Ha a fentiekhez egy velemkorú lánynak közösen egymást kiegészítve lenne kedve talán az tetszene a legjobban...

További sorok azoknak, akiknek nincs jobb dolga mint itt olvasgatni :)

Úgy döntöttem szétnézek itt egy kicsit. Nem vagyok nagyon benne a témában, inkább a fantáziám az ami színes, illetve számomra nagyon természetes, belülről fakadó dolog, ha megjelenik a soft bdsm a párommal. A nagyon hard dolgok nem is jönnének ösztönösen, az már szerep lenne, ezért sem vonzz. Kifejezetten érdekesnek tartom viszont a dolog lelki oldalát, ami két ember közt alkalomadtán a fejekben lejátszódik.

Mindezek ellenére nem rohanok sehova, nem azért regisztráltam, hogy a vágyaimhoz partnert találjak, egyszerűen érdeklne egy hasonló gondolkodású nő.

Miért választottam a switch kategóriát?
Én úgy látom, hogy ez a természeteshez legközelebb álló szerep, ugyanis partnerfüggő, hogy épp melyik én kerekedik felül. Akár ugyanazzal a személlyel szemben is lehetséges, hogy egyszer fent, egyszer lent. Azt sem gondolom, hogy a kor különösebben meghatározó lenne, bár tény, hogy az idősebb általában dominánsabb is, de nem feltétlenül. Tisztában vagyok vele, hogy az én korom sokaknak kevés, de ezt a hibát idővel könynedén orvosolni fogom... :)

Érettebb nők és fiatalabb lányok is nagyon vonzók tudnak lenni számomra, épp úgy mint a nőiesen telt vagy a "tökéletesebb" alak. Fontos a külső, de nálam a belső dönt.

Végezetül olyat keresek, akivel az első mondattól működik a beszélgetés, engem ez érdekel. Ha nem feltétlenül gyors pártalálás miatt vagy itt, hanem nyitott érteles emberekkel való izgalmas beszélgetésre vágysz, bizonyára érdekelsz. Annál is inkább, mert most egy ideig nem vagyok Magyarországon.

Vigyázzatok magatokra!

Spoken languages

English, Hungarian