MEEE - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » MEEE - Dominant Male
Viewed: 192x
MEEE
28 years old, Dominant Hetero Male
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 4 days ago
Registration time: 02. 16. 18:48
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Mint szinte mindenki, már én is voltam itt. Életem egyik legjobb döntése volt letörölni magam innen, bár erről nem az oldal tehetett, csak mint mindig mindenhol, az emberek. De nem ez a lényeg.

Szeretném kihangsúlyozni, hogy én nem a BDSM-ért vagyok itt. Nyilvánvalóan nem utálom, de egyik másik izgalmas dolognál sem több. Nem ér számomra többet, mint egy-egy különös étel, amit néha megkóstolok egy étteremben és ízlik. Sőt ínyenc sem vagyok, hogy minden porcikáját leteszteljem és megízleljem, egyszerűen ennyire nem érdekel.

Ebből adódóan nem keresek kurvát, ribancot, rabszolgát, bratet és hasonló személyeket. Annyira kalandot sem keresek, de azért eltudok rajta gondolkodni, de ehhez sem elég annyi, hogy szétteszed a lábad. Cserébe én sem a farkamról készült képeimmel, vagy a mocskos fantáziámmal kívánlak megfogni. Főleg, hogy nem is olyan mocskos a fantáziám. Ami változott legutóbbi itt létem óta, hogy most már felköltöztem ide a nagyvárosba, független élek.

Eléggé érzelmesnek és érzékenynek tartom magam, de mindenki az ellenkezőjét gondolja rólam. Ez félig az én hibám, mert tényleg úgy tűnik, félig azoké, akik nem hajlandóak rám odafigyelni. Én figyelmes vagyok, önzetlen. Fontosabb nekem, hogy másnak jó legyen, mint sem nekem, de ez nem jelenti, hogy papucs kutya vagyok. Férfi vagyok, s nem attól, hogy iszom, nem attól, hogy az erőm fitogtatom, jellememben, de majd ezt eldönti mindenki maga. Próbálok legalább annyira jó lenni, hogy az hangsúlyban legyen az elvárásaimmal, így lehet kicsit sokat várok, de igyekszem azt visszaadni is.

Egy nőt keresek, aki nem egy darab húsnak gondolja magát, nagyon fontos számomra az intelligencia, hogy legyenek önálló gondolatai, és a csapkodó, hisztis, depis, saját maga érzéseit nem kezelő nőkből is elegem van már. Valami nyugalomra vágyom, olyan őszinte odaadásra és figyelemre. Nem kellenek lerágott csontok, akiket már mindenki használt. Nekem érték kell. Persze a külső is fontos.

Amúgy ha megtört a jég, még humorom is van. Addig a rideg szigor.

Elsősorban, tőlem ne a BDSM világát várd.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 19-26 year
Height: 150-180 cm
Weight: 45-80 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Collar, Foot worship, Piss

Maybe

Blindfolds, Bondage, Candle, Chinese ball, Humiliation, Lingerie, Pens, Public sex, Stocking

Exciting

Anal sex (give), Ass licking, Bite, Dirty talk, Domination, Film, Hair pulling, Massage, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Photo shooting, Role playing

Interests outside of BDSM

Leisure

Basketball, Computer, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Restaurant, Science, Swimming pool, Talking, Theater, TV

Music

Blue, Classical, Funky, Hip-hop, Jazz, Rap, Rock

Movies

Anime, Comedy, Drama, Romantical, Sci-fi, Series

Books

Arts, Novel, Scientific, Youth