Latexandra - Fetisist Male

8
All BDSM partners » Fetishists » Latexandra - Fetisist Male
Latexandra
39 years old, Fetisist Male, 180 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 02. 20. 09:10
Registration time: 2014. 04. 25. 16:25
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
A minden év őszén megrendezésre kerülő, svájci Eccentric Fashion Weekend-re keresek hölgypartnert (elnézést férfitársaimtól, de kizárólag hölgyek levelére válaszolok!), aki szívesen útitársam és partnerem lenne ezen a rangos fétis eseményen.
Az utazási, valamint szállással és belépővel kapcsolatos költségeket én állom, Te csak a kedvességed, vidámságod, szerénységed és önzetlenséged hozd Magaddal!
A belépéshez elengedhetetlen fétisruházat beszerzéséről Számodra is gondoskodom, azonban ehhez előbb alaposan meg kell ismernünk egymást. Már volt szerencsém ezen a partin részt venni, tehát pontosan el tudom mondani, mire számíthat az, aki társammá szegődik. Elsősorban természetesen olyan hölggyel ismerkednék, akivel kölcsönös szimpátia megléte esetén egy barátságon túlmutató viszonyt is ki lehetne kialakítani, hiszen ezt az ajándékot nem fogom akárkinek biztosítani.
Óriási előnyben részesítem azt, aki tud egy kicsit németül, de ez nem feltétel. Feltétel viszont az, hogy szeresd az extrém latex cuccokat, a rendkívül magassarkú lábbeliket (tudj is bennük kényeskedés nélkül járni) és ne idegenkedj a maszkok viselésétől sem. Mindegy, hogy a B/D, D/S és S/M skála melyik végéhez húz inkább a szíved, a lényeg a fétisizmus iránti nyitottságod.
Kizárólag komoly és intelligens érdeklődő levelekre válaszolok, a 2 soros megkereséseket figyelmen kívül hagyom. Ugyanilyen részletes bemutatkozást fogok írni én is cserébe.
Még bőven van idő a jelentkezésre, de igyekezz, mert ha látsz ebben fantáziát, érdemes lenne mielőbb leülnünk beszélgetni és ismerkedni!
Nem modellszépségű műnőket keresek, hanem természetes lányokat, akik önmagukat adják. Nem az a lényeg, hogy szépnek tartsd Magad, hanem hogy a jellemed legyen szerethető. A nem túlságosan molett testalkat csupán a latexruhák és nagyon magas sarkú lábbelik könnyed viselése miatt lenne előnyös, de e téren sem szeretnék feltételeket szabni.
Ha kíváncsi vagy a részletekre, jelentkezz!

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 30-45 year
Height: 145-180 cm
Weight: 45-75 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal sex (receive), Bondage, Boot fetish, Breath controll, Closure, Cross-dressing, Foiling, High heels, Latex, Leather, Mask, Oral sex (give), Oral sex (receive), Role playing, Rubber, Stocking, Stocks

Interests outside of BDSM

Leisure

Gardening, Movie, Reading, Shopping, Talking, TV

Movies

Anime, Comedy, documentary, Fantasy, Horror, Sci-fi, Thriller

Books

Journals/magazines, Novel, Scientific