Lana - Switch Female - Admin

151
All BDSM partners » Switches » Lana - Switch Female
Lana
39 years old, Switch Female, 173 cm, 59 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 9 hours ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (33 Rate)
Sziasztok!

*****************************************************************
FONTOS: Kérlek lehetőség szerint az info@smpixie.com-ra írj. Köszönöm!
********************************************************************
Adminként szívesen segítek bárkinek, ha problémája van az oldalon!
Ha moderálva lettél, és nem egyértelmű mi a gond, kérdezz.
Technikai kérdéssel, vagy akár marketing megkereséssel kapcsolatban is keress bizalommal.Kicsinyes bosszúvágyra éhes emberek és idióták kíméljenek (bocs).

Szeretem azokat az embereket, akik egyenesek és nem beszélnek ki senkit a hátuk mögött. Őket gyűjtöm. Ritkák.

Azoknak a pasiknak üzenem, akik türelmetlenek, mert nem találnak partnert:
"Itt sikerült megtalálnom azt a lányt, akivel az élet minden területén passzolunk, úgyhogy mindenkinek azt tudom javasolni, keresgéljen inkább, ne nyávogjon mint valami hisztis p.a."-by Sakál

Sok sikert a partnerkereséshez ! :-)

Csak azokat jelölöm vissza ismerősnek, akiket valóban ismerek. Ez nem a facebook.


Önmagamra és környezetemre igényes vagyok. Imádom a művészetet, szeretek kiállításokra és színházba járni. Szeretek jó időben beülni egy kávézóba és csak figyelni az embereket. Szeretek elvonulni a világ elől és rajzolni vagy elolvasni egy könyvet de ugyanakkor szeretek elmenni sokad magammal egy pubba és jókat beszélgetni és nevetni. Mindkét életérzésre szükségem van.

Soprtolok. Életem a fitness 11 éve. És az is lesz míg élek :0).

Alapvetően domináns vagyok, de az arra megfelelőnek sub (párkapcsolatban). Fetisiszta. És maximálisan perverz. Amennyire csak lehet.

Megtanultam szeretni és élvezni a vanilla szexet. Ez egy új világ számomra és csak mély érzések kapcsán erős érzelmi és mentális ráhangolódás mellett vagyok képes könnyen így funkcionálni.

Beteg világban normális értékrend. Ez velem a baj.Hálás vagyok ennek az oldalnak. Rengeteg munkám van benne, sokszor Pixivel éjszakákat fenn voltunk, de sokat is adott. Adott egy hatalmas, földön túli szerelmet; adott egy domináns férfit- párkapcsolatot, amely helyzet életemben másodszorra fordult elő, és akivel a sub oldalamon mindent megéltem. Találtam sok barátot és ők is megtaláltak engem. És kaptam sok levelet házasságról, boldogságról amiben azt írták köszönöm Lana. Én pedig köszönöm hogy admin lehetek nyolc éve és teremthettem valamit és beletehettem az oldalba a lelkem, még ha ezt sokszor nem is így éreztem :).
A legjobb barátom, és aki velem együtt admin az oldalon: Smpixie


Lana


Ps. :

/Kizárólag olyan férfiakra tudok felnézni, akik ambiciózusak, és valamit "letettek az asztalra". Másképp megfogalmazva hajtja a vérük. Legyen sármos vagy jóképű, önmagára és környezetére szintén igenyes. Tisztelet és intelligencia. Férfi, domináns, aki egyenrangú a hétköznapi életben de mindenki tudja ki a férfi és ki a nő, nem kisfiú vagy "csaj" . Á, nincsenek "igényeim":).De inkább vagyok egyedül, (nem mintha ez probléma lenne számomra), mint hogy olyannal legyek, akin keresztül nézek.

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 33-43 year
Height: 178- cm

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Slaps

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Latex, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Needle, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Stocking, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Bowling, Computer, concerts, Cooking, DIY, Drawing, Fishing, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Museum, Opera, Party, Ping-pong, Reading, Restaurant, Shopping, Talking, Theater

Music

Alternative, Blue, Classical, Drum'n'bass, Electronic, Funky, Gangsta rap, Heavy metal, Hip-hop, House, Jazz, Latin, Pop, Reggae, Rock, soul

Movies

Comedy, documentary, Horror, Romantical, Sci-fi, Thriller

Books

Arts, Entertainment, Erotical, Esoteric, Gastronomy, Health, Journals/magazines, Journey, Religion, Sport