LadyWisdom - Dominant Female (Mistress)

71
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » LadyWisdom - Dominant Female (Mistress)
LadyWisdom  - Mistress Budapest
38 years old, Dominant Female
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 08. 13. 13:47
Registration time: 2012. 05. 24. 15:09
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.06 Point(s) (17 Rate)
I don't live in Hungary currently. This is one of the most important information about me now. So if you want to write me an e-mail, you have to know this. I will come back - maybe - the end of october, or later.

I am looking for a real man. A gentleman who is able to be obedient and submissive.

What the thing that what i need? Maybe everything. Maybe nothing.
I enjoy that, i am a real Woman. I enjoy to be capricious. I enjoy the creativity. I enjoy playing your soul and your body.
When i am looking for somebody, i need just the body, which is play and use. When i am looking for, i try to find a soul, what can be my plaything.

Me: Dominant, but only slightly sadistic. Player, but not stupid. Independent, but not introverted. I am a lover of art and beauty. I like good wine. I like to talk.
I am optimistic, cheerful, live a full life, a Woman with normal social life, success in my past and my present. I haven't got psychological problems, nor any disturbance. I love life and I love my life. I am pleased.

Three very important things: the seriousness, honesty and respect! I not only expect, but I demand it! Only a true, straight people are interested me!

If you can't fully meet my expectations, then you can take it self-criticism! And please give me your honor, and don't offer yourself to me.

-
Október végéig nem tartózkodom Magyarországon. Ennek tudatában folytasd az olvasást.Az igazi férfit keresem. Az úriembert, aki a kezeim között engedelmes, és élvezet teljes játék lesz.


Hogy mire vágyom? Talán mindenre. Talán semmire.
Élvezem, hogy NŐ vagyok, élvezem, hogy szeszélyes lehetek.
Élvezem a kreativitást. Élvezem a lélek és a test játékát.
Élvezem a testem nyújtotta örömöket, élvezem a lelkem nyújtotta kiegyensúlyozottságot. És ha mindez nem elég, valóságfetisiszta vagyok!

Nem versenyezni vagyok itt, senkinek sem vagyok a vetélytársa.
Nem bírálok, de az igazsághoz ragaszkodom.
Amikor keresek, akkor egy testre vágyom, amivel játszhatok. Amikor keresek, akkor egy lélekre vágyom, akivel játszhatok.Én: Domináns, de csak mérsékelten szadista. Játékos, de nem ostoba. Független, de nem introvertált. Művészet és szépség kedvelő vagyok. Szeretem a jó borokat, a jó társaságot. Szeretek jókat beszélgetni, de legalább ennyire szeretek táncolni is! Optimista, vidám, teljes értékű életet élő, társasági Nő vagyok, sikerekkel a múltamban és jelenemben. Nincsenek lelki problémáim, sem bármiféle zavaraim. Szeretem az életet, és szeretem az életem. Elégedett vagyok.

Három nagyon fontos dolog van: a komolyság, őszinteség és a tisztelet! Ezeket nem csak elvárom, de követelem is! Csak igazi, egyenes emberek érdekelnek!


-
Elvárásaim:

1. Egy elfogadott partner, testileg-lelkileg alárendeli magát nekem, és minden igényemet -legyen az kényelem, a puszta szórakoztatás, vagy szexuális természetű- kielégíti!

2. Függetlenség: birtokolni akarok, tehát se a barát-barátnő, se a (nem megértő) feleség-férj sem lehet a partnerem életében! Birtokolni akarok, és nem azzal foglalkozni, hogy a nyomok amiket hagyok a testen mikor múlnak el!

3. Vedd komolyan magad, én is így teszek!

4. Elvárom, hogy a megbeszélt időpontokat, találkozókat a partnerem tartsa, természetesen figyelembe veszem az egyéb elfoglaltságot, mint amilyen a munka, vagy családi események.

5. Az eszközöket amiket a partneremmel használok, azt önmagának kell állnia, és felajánlani szolgálatomra! Szeretem, ha ezek meglepetések, ajándékok, mást úgy sem fogadok el! Ha vége a kapcsolatnak ezen eszközöket vinnie kell magával! Nem használok használt eszközöket másokon!

6. Szexuális szolgáltatásoknál elvárom a maximális higiéniát és biztonságot!

7. A nyakörvet, mint minden mást, ki kell érdemelni!

8. Sokat utazok. Igy a legjobban egy olyan sub férfit keresek, aki képes velem utazni, hónapokra elhagyni Magyarorságot. Ellenben nem kívánlak eltartani.
Ha az elvárásaimnak nem tudsz maradéktalanul megfelelni, akkor bírj önkritikával, és tisztelj meg vele, hogy nem keresel azért, hogy felajánld magad számomra!

Nem a kinézet a fontos, de az igényesség alap feltétel! Diplomás, értelmiségi nőként, diplomás értelmiségi egyedeket keresek!
Nem vagyok prostituált sem hivatásos, így semmilyen mértékű anyagi felajánlás mellett sem fogok senki egyalkalmas dominája vagy alkalmi partnere lenni!


Testi és értelmi fogyatékosság teljes kizáró tényező!

Ha levelet írsz, ügyelj a helyesírásodra, a tagolásra, egyébként nincs kedvem zagyva leveleket böngészni!Ha nem ismerlek személyesen, teljesen fölösleges ismerősnek jelölnöd! Az 21 ember, akinek jelölését az előbb visszautasítottam, bizonyára eddig nem jutott már el az olvasásban. Sajnálom drágáim, pedig világosan fogalmaztam.


A profil képen nem én vagyok.

Partner

Singles
Submissive Male

Age: 35-45 year

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Cross, Film, Latex, Public sex, Stocks

Maybe

Anal sex (give), Dirty talk, Feeding, Leather, Oral sex (give), Rubber

Exciting

Anal plays, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Dildos, Domination, Fisting, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pens, Photo shooting, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, Cooking, Drawing, Get to know, Internet, Movie, Museum, Opera, Playing music, Reading, Restaurant, Sailing, Science, Shopping, Swimming pool, Talking, Tennis, Theater