Kopocsesze - Fetisist Male

All BDSM partners » Fetishists » Kopocsesze - Fetisist Male
Kopocsesze
37 years old, Fetisist Male, 183 cm, 65 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 2017. 12. 09. 15:45
Registration time: 2012. 11. 24. 02:35
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Csinos lány, hölgy vagy? Érdekelnek a perverziók? Némileg domináns vagy fetisiszta hajlamod is van? Esetleg szoktál köpködni is? Akkor pont jó helyen jársz!

Azt hiszem a nevem el is árulja miért is vagyok itt: olyan lányok jelentkezését várom, akik szívesen használnának köpőcsészéjükként. Lehet, hogy picit szokatlan ez az érdeklődés, de hát ez egy ilyen oldal, nem igaz? Nem muszáj, hogy "full domina" legyél, elég az is, hogyha komolyan érdeklődsz egy ilyen lehetőség iránt. Sőt, nem is nagy baj, ha természetesebb alkat, esetleg kezdő vagy ilyen téren. Fontos tudnod, hogy nem kényszerítek senkit semmire, elengedhetetlen, hogy te is akard és jól érezd magad velem. Bátran enged szabadjára az effajta perverzitásod, itt és velem megteheted. Kulturált ember vagyok, szeretném ezt a vágyamat is kulturáltan, kulturált partnerrel átélni.
Komolyan gondolkodom az elképzeléseimben, ezért valódi partnert keresek, légy szíves te is legyél az, poénkodásra, kamuzásra nincs időm - kinek nem inge... Alapvetően a köpködés a fő cél, de nem vagyok semmi jónak az elrontója, megbízható partner esetén nyitott vagyok mindenféle más ötletre is - a fantázia, kreativitás előny!:)

A dolog jellegéből fakadóan láncdohányosok ne írjanak és a kövér hölgyek sem az eseteim, elnézést. Ne légy szégyenlős, ne félj, ha kulturált és korrekt vagy semmi baj nem érhet, írj nyugodtan, a többit pedig megbeszéljük.

Köszönöm, hogy elolvastál!

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Uncertain Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Uncertain Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Diaper

Exciting

Bite, Dirty talk, Feeding, Latex, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Piercing, Role playing

Interests outside of BDSM

Leisure

DIY, Get to know, Internet, Reading, Shopping, Talking, TV

Music

Blue, Classical, Funky, Jazz, Pop, Reggae, Rock

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, Fantasy, Sci-fi, Sex/porn, Thriller

Books

Entertainment, History, Journals/magazines, Novel, Novels