Kmark - Switch Male

3
All BDSM partners » Switches » Kmark - Switch Male
Kmark
33 years old, Switch Male, 175 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Vas, szombathely
Last login: 10. 05. 19:10
Registration time: 2015. 12. 17. 09:46
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Nem kőbe véset, de jó irány mutató.

Kedves betérő olvasom! Hello!

Ismerkedni jöttem a témával, és az emberekkel is. Nyitott vagyok, és kész élőben is mindig új tapasztalatokat szerezni magamról, és a szebbik nemről. Ez persze nem jelenti,hogy ne kellene előtte ígyis úgyis levelezni, megbeszélni a részleteket, és a bizalmat kiépíteni. Amit megfelelő női partnerren kipróbálnék fóliázás, kikötözés, szembekötés, orgazmus kontroll és/vagy szerepjáték. alázás, mély torok, anál adni, testfestés. A szélsőségek kevésbé vonzanak.
Független vagyok, bevállalok pár éjszakás kalandot, de a vég célom a hosszú távú párkapcsolat.
Imádom,ha el élvez a partner, akár többször is, nem vagyok irigy sem féltékeny.
Jò az empátiám,mindig próbálok ügyelni a minőségre, inkább szeretek maximális kielégülést okozni,nem csak kapni.
Alárendelt szerep csak korlátozottan megy, így azt lehet, hogy kevésbé erőltetném egyenlőre, de késöbb ezt majd fejlesztenem kell. Azt szeretem igazán, ha egy aktus alatt van alá rendelt szerepem, és felül rendelt szerepem is. Mint az érem két oldala, ami együtt egészet alkot.
Tudni érdemes:
sok mindent, nagyon sok mindent máshogy csinálok, mint ahogy te, vagy akár más nő azt elvárja, személyesen lesz rá példa, van egyéniségem, és azt módosítva idomulok páromhoz.
Hűséges vagyok, ha van párom, nem keresek, max olvasgatok (most szabad vagyok)
Minden levelet kézzel gépelek, nincs előre megírva, és át is fogalmazom amíg nem tetszik. Nem azért fogalmazom át, hogy azt írjam, amit te olvasni akarsz, azért fogalmazom át, hogy azt értsd, amit én értek alatta.
Ha nem, akkor csak írj vissza, hogy nem vállalod, és kész, nincs hiszti. (meg vettem azokat a férfinak mondott fiúcskákat, akik hisztiznek)
Amúgy ezt csinálom a megfelelő társsal:néha dom, néha sub leszek, néha elmegyünk koncertre, néha színházba, néha kirándulni, néha buliba, néha otthon maradunk filmet nézni, néha pornót nézni, és utánozni, néha dugni, néha szeretkezni, néha bdsm-ezni, néha pedig csak egyet aludni. Balettet, és operát nem vállalok!
Tudok utazni nyugat-magyarországon, egészen Budapestig.
Kitöltöttem egyet, nem mindennel értek egyet, de lehet nem volt olyan partner, aki előhozta volna belőlem, talán ,majd te kedves olvasó.
== Results from bdsmtest ==
88% Switch
84% Experimentalist
75% Dominant
74% Brat Tamer
71% Ageplayer
70% Vanilla
69% Submissive
66% Rigger
65% Primal (Hunter)
65% Daddy/Mommy
61% Master/Mistress
53% Rope Bunny
52% Degradee
49% Degrader
49% Brat
49% Non-monogamist
47% Girl/Boy
46% Primal (Prey)
42% Owner
41% Voyeur
35% Exhibitionist
33% Slave
20% Masochist
19% Sadist
5% Pet

Frissítés: Ma jött egy levél 2016.12.12, amiben az volt a kérdés, hogy "mit szeretnél most elérni?" az én válaszom: élvezni a pillanatot, és az azt következőket is... Már csak találnom kell valakit, akivel lehet ezt.
Kedves Dominák, hölgyeim. Amennyiben én nem kérem, úgy nagyra értékelném, ha nem próbálnának meg ledominálni levélben ismeretlen emberek a monitor túloldaláról, és alázni, miközben én ezt nem is kértem, vagy épp az ellenkezőjét kértem. A tiszteletet, és a korrektséget nem csak elvárni kell, hanem adni is, főleg ha a másik fél nem kéri az ellenkezőjét. Köszönöm a megértést.
További szép napot!

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Uncertain Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female, Fetisist Female - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Fetisist Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Switch Female, Uncertain Female - Uncertain Female, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Switch Female

Age: 22-41 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Bondage, Breath controll, Doctor fetish, Fisting, Foiling, Latex, Other tools, Public sex

Maybe

Candle, Chains, Chastity belt, Domination, Gangbang, Humiliation, Menstruation, Nippers, Nipples, Pens, Punishment, Shaving, Slaps, Tweak, Vacuum, Vibrators

Exciting

Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Hair pulling, Jeans, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Milking, Oral sex (give), Oral sex (receive), Role playing, Rubber, Stocking, Tickling

Interests outside of BDSM

Leisure

Archery, Billiard, Bowling, Chess, Computer, concerts, Cooking, Dance, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Party, Play, Reading, Restaurant, Science, Talking

Music

Alternative, Classical, Disco, Drum'n'bass, Electronic, Funky, Gangsta rap, Hip-hop, House, Latin, Pop, Rap, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, documentary, Drama, Fantasy, Horror, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Thriller

Books

Adventure, Entertainment, Erotical, Esoteric, Gastronomy, Health, Journals/magazines, Scientific