Klotild - Fetisist Female

74
All BDSM partners » Fetishists » Klotild - Fetisist Female
Klotild
34 years old, Fetisist Female
Residency: Hungary, Vas
Last login: 2 days ago
Registration time: 2016. 05. 30. 20:04
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (9 Rate)
Üdvözöllek!

Címszavakban összefoglalom a legfontosabbakat, amelyeket tudni kell/lehet rólam.

Nem vagyok domina, de határozott, karakán és vezető egyéniség igen.
Nem vagyok szubmisszív, de számomra csak az a felállás működik, hogy ha átadhatom önmagam teljesen az imádott férfinak, és kiszolgálhatom őt.
Nem vagyok switch, de ugyanolyan szükségem van arra, hogy irányítsak, mint arra, hogy irányítva legyek (csak ezt az élet más-más területein élem meg).
Nem vagyok bizonytalan, hiszen mindig is pontosan tudtam, hogy mit szeretnék, legyen szó az élet bármely területéről.
Egyetlen kategória maradt, amit választhattam, így ha már muszáj valahova beskatulyázni, akkor nevezzünk fetisisztának. Fétisem, pedig nem más, mint A FÉRFI. Hangsúlyoznám, hogy nem a férfi, mint nemi identitás, nem is a férfi, mint általános gyűjtőfogalom, hanem A FÉRFI, az az EGY FÉRFI, aki mellett lehetek dominánsan szubmisszív és szubmisszíven domináns, vagy éppen határozottan bizonytalan, esetleg a jellemzők széles skáláján rapszodikusan ugráló lehetetlen nőszemély, aki mégis imádni való.

Nem írom ki, hogy nem keresek senkit, mert az egész életünk egy utazás, amelynek során jönnek és mennek az útitársak, tehát szüntelen keresem az életben az útitársaimat. Azt, viszont határozottan kijelenthetem, hogy a TÁRSAMAT már megtaláltam, így az oldal társ- és szexpartner kereső funkcióit nem kívánom igénybe venni. BDSM-partnert sem keresek, hiszen szamomra a BDSM az intimitással összefüggő fogalom, és mindent, ami intimitással összefüggő, kizárólag a párkapcsolatomban óhajtok megélni.

Szinte bárkivel szívesen folytatok eszmecserét, amennyiben úgy látom van értelme. Az életemből a potenciális útitársakra fordítandó időm korlátozott (ezt a korlátot én szabtam meg önmagamnak és nem óhajtok rajta tágítani), ezért azt alaposan meggondolom, hogy kire és mire fordítom. Nyugodtan le lehet pontozni, és akár millió egy blogot is lehet arról írni, hogy a szemét nők nem válaszolnak a levelekre, mert én sem fogok minden levélre válaszolni.

A képek rólam készültek (kivéve az ötleteket illetve az unikornisokat tartalmazó albumok képei). A zárt albumhoz egyetlen személynek van és lesz hozzáférése, méghozzá annak az egynek, aki megérdemli.

Azoknak, akik az ismerős gyűjtögetést hobbiszinten űzik üzenném, hogy nyugodtan lapozzanak tovább jelölési kísérlet nélkül, mert akivel nem találkoztam személyesen, azt nem tekintem ismerősömnek, az ismerőseimet, pedig szükségtelen bejelölgetni. Az olvasni nem tudó személyeket, akik ismeretlenül ismerősnek jelölnek azonnal tiltom.

A kiegészítő üzenet nélküli flört, pedig olyan, mint az óvodában a hajhuzogatás annak kifejezésére, hogy tetszik a haj tulajdonosa. Nos, öt éves koromban elballagtam az óvodából, ezért csak azokkal foglalkozom, akik szintén eljutottak az érettség eme fokára. Az éretlenek, pedig nyernek maguknak egy helyet a "titottak" listán (nem kell aggódni, magányos biztosan nem lesz ott senki, hiszen sokan vannak már ott).

Az aláírást nem tartalmazó üzenetek feladói és az intim testrészeikről képet küldők, szintén tiltásra kerülnek.

Lesz, akinek ismerősnek tűnök, ami nem a véletlen műve. Voltam itt, de történtek dolgok, amelyek miatt úgy éreztem nem bírok már ennek a közösségnek a tagja lenni. Visszatérésemnek több oka is van, de ezek közül talán csak azt az egyet emelném ki, hogy senki sem tökéletes, és minden kapcsolatban vannak bukkanók, de csak az őszinte szereteten alapuló kapcsolatok (ami sokkal több, mint egy múló szerelem, vagy egy fizikai vágy) azok, amelyekért érdemes küzdeni, mégha ezért néha komoly lelki sérüléseken kell felülemelkedni.

Vannak néhányan, akiket irritál a jelenlétem az oldalon, de ez nem zavar. Az irigység okozta utálatuk hidegen hagy.

Köszönöm, hogy elolvastad.

Contact information

Email: spanking.klotild@gmail.com

Spoken languages

Hungarian