KillerQueen - Dominant, Fetisist, Sadist Female

All BDSM partners » Dominas, Mistresses » KillerQueen - Dominant, Fetisist, Sadist Female
KillerQueen
34 years old, Dominant, Fetisist, Sadist Bisex Female, 163 cm, 53 kg
Residency: Hungary, Budapest, kerület nélkül
Last login: 01. 18. 03:39
Registration time: 2017. 12. 06. 12:18
Pro
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 46
Külföldre utaztam Lénával, a komornámmal. Fényképeket és filmeket tudok küldeni magunkról, esetleg online szeanszon vagyunk elérhetőek.

Gátlástalanul kreatív, kreatívan gátlástalan Úrnő vagyok. Tapasztalt és felszerelt. Kegyetlen, de mosolygós. Saját, légkondicionált stúdióm van. Nekem a BDSM a szexualitásom része, tudok nélküle élni, de nem túl sokáig... Saját szórakoztatásomhoz minden eszközöm adott, már csak Te hiányzol.., de vigyázz! Felesleges köröket nem futok!

Korábban LadySpring-ként voltam fent, később BloodyMary-ként.
13 éve vagyok jelen az oldalon kisebb-nagyobb kihagyásokkal...
A profil képem saját, engem ábrázoló kép.

Kedvenc színem a vörös és fekete
Kedvenc könyvem ugyanaz, illetve az "Inkvizició története"
Legkedvesebb virágom az análrózsa.
Kedvenc állatom pedig a petplay szub.

Pizsamám lakk, ágyam bőr, lepedőm PVC ;)

Van lehetőség FORCED BI szeánszra, de potens inasommal közösen, a feleségedet is szívesen megkúrjuk!

Csinos, szófogadó, SWITCH komornámmal együtt is tudlak fogadni.

"Pro", mint PROFI, nem, mint PROsti!!! Klasszikus domina vagyok! Egyaltalán emlékszel még rá, hogy milyen az? Vagy elhomályosítják emlékeidet a PROSTIKból, egy vesszőcsapásra, a könnyű pénzszerzés reményében dominává változott huszonéves lányok? Esetleg, a magukat dominává fejlesztő szub csajok zavartak össze abban, hogy milyen egy valódi domina?
Szóval, döntsd el, hogy mire vágysz! DOMINÁRA, vagy valakire, aki imitálja a dominát? Ha nem mersz a dominához menni, akkor ajánlom figyelmedbe a switch komornámat, akár az én jelenlétemmel és felügyeletemmel is látogatható.

(A "kedvenc linkjeim"-nél nem a wish list-emet, de nem is szex videokat talalsz Rolam, hanem egy ízelítőt a személyiségemből)

A TOBBI SZOVEG MAR NEM LENYEGES.


Senki titkos, cickos, dugi dugo, perverz picsaja nem leszek!!
Nem vallalom a bunbak szerepkoret sem! A vagyaidert csakis TE vagy a felelos! Ha latens buzi vagy, azert is! SENKIBE SEM EN NEVELTEM BELE A FASZT!! A FASZ A FEJETEKBEN VAN! ONNAN KERUL A SEGGETEKBE!

13 eve regisztraltam eloszor az oldalra. Nehez nekem ujat mutatni...megis, olykor a leheto legaprobb es legegyszerubb dolgok hoznak lazba...
Nem erdekel, milyen beallitottsagot jeloltel meg az adatlapodon...igazabol, az sem erdekel, milyen nemu vagy! Az leszel, aminek lenned kell mellettem, es mindenkit arra hasznalok, amire valo! Udvari bolondot nem teszek meg se kegyencce, se tarsuralkodova! Tehetseges "vagyiro"/"vagy atiro" vagyok...

Az én vágyaim nem egy kabát, melyet egyik férfiról a másikra húzhatok! Nem egy csizma, amit egy másik nő lábáról az enyémre igazítanak! Az én vágyaim személytől függőek, formálhatóak, és megújulni vágyóak! Hatni akarok, és hatás alá kerülni!

(Energiavampirokkal, potya "supply" vadaszokkal, es eroszakos piocakkal nem levelezek!)

Partner

Age: 18-70 year

Aim of search

Relationship / Not looking for new connections

Spoken languages

English, German, Hungarian, Russian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Blood, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirt, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Masturbation, Mazochism, Needle, Nippers, Nipples, Other tools, Pain, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Dance, DIY, Drawing, Internet, Museum, Opera, Party, Playing music, Reading, Restaurant, Science, Shopping, Talking

Music

Alternative, Classical, Country, Disco, Folk, Latin, Pop, Rock, techno

Movies

documentary, Historical, Horror, Sex/porn, Thriller

Books

Arts, History, Scientific